Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

jajka tak super, si moja inspiracia :D som fakt zvedava co budem moct cvicit. len dufam ze tam budu mat pochopenie pre "umele" prsia, ze mi nebudu ukazovat cviky pre mna este nerealne

Bianca1236

bodynka nebudem este prsne svaly zapajat, ale nohy a pas uz musim rozcvicit lebo inak mozem ist na dalsiu lipo

drndula

manula,

uz sa stalo,rychla akcia,dufm ze sa mi skoro ozve.som zvedava na tie vytvory pana dr.Cervena kedze na nete si propagandu nerobi...:DDDD

jajka555

bianca1236
ahoj :))) ja som bola akurat dnes v posilke, pred chvilou som sa vratila :)) bolo super, uz som aj cinky chytila do ruk, ale cvicila som len nohy a trosku brucho :)) prsia ma neboleli, skusila som drepy s jednoruckami a nebolelo ma nic :)) takze este tyzden dva si dam len nohy a potom pomaly zacnem cvicit aj ine casti :)) som zvedava ako to pojde tebe :))) ja nosim zatial stale tie sportove DD podprsenky a tu pooperacnu najcastejsie, v praci aj doma a aj na noc. len ked idem niekam von tak so sportovou. potom dufam, ze das foto do galerky s tou tvojou novou luxusnou podprdou :))) som na nu zvedava :))

manula

drndula,
ja mam rez pazuchou ....uz ti tu myslim niekto odpovedal ako sa dostanes do galerie, preto som ti nepisala, asi si prehliadla...takze:
musis poslat svoju fotku PRED (bez tvare) na mail barborke a ta ti posle vstupne udaje do galerie a nesmies zabudnut uviest aj svoj nick ,nech vie komu fotka patri a potom mozes uz len pozerat...tu mas jej mail baskabahnova@centrum.sk
alebo daj tvoj mail,poslem ti nejake moje foto

Daisynka

leus

No skusim dam si na veceru fajnu citronovu stavu :) no to ze keby som ich dostala uz az v piatok bude to v pohode doma to nejak zmaknem alebo mamca helfne no uvidim nejdem uz nic hovorit lebo aj choroba prisla necakane....bude ako ma byt :)