Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

drndula

neboj sa, nevlnia sa viac ES, záleží to od iných faktorov či k vlneniu dochádza. Môj doktor nieje toho názoru že by sa ES viac vlnili. Všetky moje kamarátky majú ES, niektoré už 7 rokov a vlnenie nemajú. Je to veľmi individuálne a ani na to nemysli :)

drndula

silvikh,

a ty mas aku znacku imlposov?si spokojna?ja mam opat nahlodane uz "nabeton rozhodnuta som bola" ze ci ES alebo Nagory..niektore su spokojne s ES niektore s Nagormi,tak sa v to ozaj nevime vysomarit..Es som na konzult. v ruke nemala ale zda sa i ze dr. nieco silno stlacal tak sa mi to pacilo ze to bolo take na pohlad makke,ja osm len nagory drzala,tie mi boli prijemne na dotyk..ale rozdiel neviem posudit...pisala som dr.ze ked to budem chciet zmenit zo 400ml okrulych ES na Nagory,aku velkost mi teda napise (v papierochuz mam napisane ES),ale kym to nezaplatim tak sa este nic nedeje..ahoj

drndula

mne sa zda ze som drzala v rukach nagory,a boli prijemne na dotyk,ES som do ruk nechytila..no neviem,pisala som dr. ze ked mam 400akruhle ES tak aka velkost zodpoveda pri Nagoroch tejto velkosti lebo osm kukala na nete tabulky rozmery velkosti a 400som tam nevidela.uvidime co napise a kedy napise.ak sa bude este dat tak to zmenim,ES su makke asi preto sa tak vlnia..

drndula

kocky,

kde je tuto prosim vas galeria?
bud som slepa alebo to fakt nevidim ... :D

ake mate skusenosti s eurosiliconmi a nagormi...myslim okruhle implose...dakujeeeeeeeeem...este to mozem zmenit kym sa da,PORADTE!!!