ingrid 05
dakujem, si zlata...doktora Očenaša môžem len odporúčiť..je veľmi milý. profesionál myslím, že výborny..ja osobne som mala a mám z neho dobrý pocit a kto sa ma opýta tomu budem len odporúčať..mne sa moje prsia veľmi páčia..a kam ideš do BB či Levic či kam?ja neviem tomuto doktorovi doverujem..aj ked dnes som sa ho asi tri krat pytala ci ma to nebude boliet,som sa tak bala..tak on sa uz zasmial,ze nie..aj sme sa posmiali,, porozpravali, este povedal,ze bude kludnejsi ked dojdem aj v piatok preistotu na kontrolu..neboj myslim,ze si si dobre vybrala aspon podla mna..a to,ze ja som tam mala krv,si myslim,ze je moja chyba..aj ked to sa neda povedat..no lenze,ja som po opke hned v ten den bola velmi aktivna..po narkoze som si chcela sadnut a ist na wc a sa mi zatocila hlava,ostalo na vracanie a co ti budem hvoorit..píotom som vracala, resp viac krat ma len natahovalo,ale aj som vracala par krat..no a kym sem tam stihal prist sestricka,tak som sa sama podoprela rukou a dvihla..po opke som mala prska rovnake a po tychto mojich nacvikoch mi ten pravy opuchol a bolo..takze neviem ci za to mozem ja,ale hlavne,ze je to uz lepsie..takze mozes byt pokojna budes v dobrych rukach..vsak ide hlavne o to,aky píocit budes mat z neho ty..drzim palce,nech to dobre dopadne