Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankamichal

ingrid 05

dakujem, si zlata...doktora Očenaša môžem len odporúčiť..je veľmi milý. profesionál myslím, že výborny..ja osobne som mala a mám z neho dobrý pocit a kto sa ma opýta tomu budem len odporúčať..mne sa moje prsia veľmi páčia..a kam ideš do BB či Levic či kam?ja neviem tomuto doktorovi doverujem..aj ked dnes som sa ho asi tri krat pytala ci ma to nebude boliet,som sa tak bala..tak on sa uz zasmial,ze nie..aj sme sa posmiali,, porozpravali, este povedal,ze bude kludnejsi ked dojdem aj v piatok preistotu na kontrolu..neboj myslim,ze si si dobre vybrala aspon podla mna..a to,ze ja som tam mala krv,si myslim,ze je moja chyba..aj ked to sa neda povedat..no lenze,ja som po opke hned v ten den bola velmi aktivna..po narkoze som si chcela sadnut a ist na wc a sa mi zatocila hlava,ostalo na vracanie a co ti budem hvoorit..píotom som vracala, resp viac krat ma len natahovalo,ale aj som vracala par krat..no a kym sem tam stihal prist sestricka,tak som sa sama podoprela rukou a dvihla..po opke som mala prska rovnake a po tychto mojich nacvikoch mi ten pravy opuchol a bolo..takze neviem ci za to mozem ja,ale hlavne,ze je to uz lepsie..takze mozes byt pokojna budes v dobrych rukach..vsak ide hlavne o to,aky píocit budes mat z neho ty..drzim palce,nech to dobre dopadne

Daisynka

jankamichal

No pisala som im mail dnes ale bez odpovede ale prihlaseni boli uvidim zajtra aj ked dnes uz mi je celkom fajn aj jest mi chuti :)

ingrid 05

jankamichal

teším sa s tebou, že ti je lepšie ;) ja idem v stredu na konzultáciu k dr.Očenášovi, tak som zvedavá ale aj nervózna... čítam tu vaše prípady a neviem, neviem...

bodynka

No ja neviem,ale mne aj pri urcitych cvikoch na nohy pocitujem prsne svali, ci aj pri brusnych.. Preto sa cudujem,ze tak skoro posilka.

jankamichal

ahojte zienky,
tak dnes som bola na cisteni prsnika, doktor bol uzasny, min trikrat som sa ho pytala,ci ma to bude boliet heh.nastastie nebolo to nic hrozne,cely vikend mi tiekla z toho prska krv,ked som si vyzliekla podprdu tak mi tiekla a tak som si to vzdy ocistila a dala gazu a nazad podprdu,modrina mi zmizla a prsko bolo menej opuchnute..po dnesnom vytlacani krvy,mam prska skoro rovnake,este som to nevidela,tak uvidim zajtra,ked si to mam "previazat"..v piatok idem este na kontrolu..takze dufam,ze to uz bude ok...

jajka555

bianca1236
cize ide niekto s tebou kto ti bude ukazovat, co mas cvicit? ja som si sama zostavila taky trening, uz cvicim nohy podobne ako pred opkou, len vypady som este nerobila, a ani drepy s cinkou na chrbte a podobne zatazujuce cviky. potom sa ozvi, ako si to zvladala :)) ale myslim, ze to bude super :)) uvidis, ze ti to pojde. ja som bola prekvapena, ako to zvladam, bolo to omnoho lepsie ako po operacii s nosom, vtedy ked som cvicila tocila sa mi hlava, par krat mi aj prislo zle, takze musela som zacinat opatrne, skoro mesiac som sa trapila s tym v posilke, az potom to polavilo. ale to som bola v dlhsej narkoze, tak asi preto som to tak tazko znasala

jankamichal

Daisynka
ahoj no ja som bola chora..ale mna bolelo hrdlo a mala som hlieny trosku..snazila som sa vsemozne,aby mi to neodlozili...aj som si na kliniku volala a vraj pokial to nie je vazne,tak ok.
ale ak mas crevnu chripku,tak neviem s tym by bol asi problem..radsej si zavolaj na kliniku a spytaj sa