Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Jajka,ja uz od maja min. roku,ale v sobotu som bola na nadvihovani. Mam malicke rezy pod prsiami a boli to aj s rebrami este

drndula

rita149, manula...

manula videla som fotky,fakt krasne..
rita149, napisala som ti mail,kukni..:D
uvidis ako sa rozhodnes ja asi do toho idem...zmenim to na Nagory..manula ich ma krasne ale su to ES a obavam sa toho vlnenia..jaj

drndula

rita149, manula...

manula videla som fotky,fakt krasne..
rita149, napisala som ti mail,kukni..:D
uvidis ako sa rozhodnes ja asi do toho idem...zmenim to na Nagory..manula ich ma krasne ale su to ES a obavam sa toho vlnenia..jaj

Bianca1236

Mimka presne ta chapem, tiez som to nemala komu povedat doma pred opkou, toto forum som priam bastila :D tesim sa s tebou ze to mas uz za chvilu, najhorsie je to dlhe cakanie :)
davidoff ty tusim tiez mas nieco 25.11, ak sa nemylim? pery tusim, ides na ten aquamid?

Bianca1236

jajka555 neviem ako to bude, idem do noveho fitka kam chodi sestra, a ze tam bude aj analyza ci co. tak snad nebudu mat predsudky a budu profesionalny a ukazu mi co mozem s tymto mojim skrasovadlom cvicit a co nie...aj ked sama si dupnem ked sa mi nebude lubit :) uvidim ake to bude, maju tam mat aj trenerov. ja som si aj chcela nejakeho zohnat, aby ma naucil spravne cvicit co je pre mna najvhodnejsie, lebo uz mi bezne cviky nezaberaju :( tak som velmi zvedava :) snad tam nebudem jedina s brusiskom :D
bodynka ja uz aj tak mam povinnych 6tyzdnov oddychu po opke za sebou, iba doktorka mi kazala este nedavat plnu zataz na prsia aby sa to nepokazilo, predsa len mala som silnejsi zasah do nich nez ostatne. takze nebudem robit kliky a nosit zavazia na rukach ako pred opkou, ostatne uz zvladam bez pocitu napinania prsneho svalu.

Mery NR

Mimka69,
super! teším sa s tebou! už vieš, kto ťa bude robiť? Očenáš alebo Mládek? to musíš mať teraz stres, ja by som od radosti už ani spať nemohla na tvojom mieste :-) budem na teba silno myslieť aby to dobre dopadlo. už aj vieš aké budeš mať? koľko ml a aká značka?
mám taký pocit, že ja to do toho môjho septembra asi nevydržím a budem ťa nasledovať do NR :-)

rita149

drndula, ahoj,ako si sa teda rozhodla? budeš menit tie Es za Nagor? Sestrička ti čo nato povedala? že aby sisi vymenila , či nie? ja neviem čo spraviť, Ja mám mať Es anatomicke.ak chces možes mi napísať aj na email rita149@azet.sk

manula

drndula, mas odo mna 2 mailiky s fotkami :) aj ked v galerke uvidis to iste :)

davidoff, tak ta to snad obide :) ja som citila uz po mesiaci mam pocit, ked som si v predklone zospodu hmatala prsia

mimka69,
aj ja som za vsetky baby rada, velmi pomohli :)

jankamichal, drzim palce nech je to uz len OK!!!!!

Mimka69

Ahojte Baby,
mňa už doslova poráža ale v dobrom :), som kopka nervov, obáv ,radosti a neviem čoho ešte, na opku idem 25.11. Ani si neviete predstaviť čo to pre mňa znamená, že ste tu pre mňa a pre všetky ostatné a že spolu zdieľame svoje problémy, radosti atď. Moooc Vám ďakujem všetkým, asi mám slabú chvíľku či čo :)ale to je také hrozné keď nikomu nič nemožem povedať lebo žiaľ závisť je hrozná a namiesto aby podporili odhovárajú. Veľa som sa od Vás dozvedela.. Som rada,že ste tu...