Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

bianka1236
som zvedava na fotocky, potom mrknem ked ich baska prida :)) a neboj, v posilke ta urcite budu setrit, pre take veci tam maju pochopenie :)) u mna si to zatial nik v posilke nevsimol, teda boli tam len take zname tvare s ktorymi sa skor len zdravime, nerozpravame sa velmi. nebola som tam v mojom zvycajnom case :)) ale ked som sa tam divala do zrkadla trosku to vidiet, hlavne do sirky su tie prsia vacsie :)) a aj ten horny obrys prs je plny a nie taky ako predtym, ze len kost a koza :))

jajka555

bodynka
preco to robili len v lokalke? ja by som sa toho bala. ale teraz by to uz malo byt v poriadku, vsak? nech sa ti to rychlo zahoji :)) ake velke impl. mas?

bodynka

Vraj kazde telo je ine,niekomu sa lepsie zrastu,moje sa dali dost hybat. Velkostou to neni,skor moje prsne svaly boli slabe :-) ale niekde som si vygooglila ze zalezi aj od dutiny aku velku ju operater spravi. Ale moje boli krasne po opke,klesali postupne. Teraz mi podvihol implantaty,zosil sval aby to drzalo.a mam tu magic bra na sebe,ta dobre drzi prsia hore. 3 tyzdne to tak budem nosit. Boli rana,rebra sak uz aj chrbat zo spania,ale je to isto lepsie jak vtedy. Akurat ta lokalka je neprijemna,clovek vsetko citi.. Som pocas toho odpadla :-S

ingrid 05

jankamichal

na konzultáciu idem tu u nás v LV, v hlave mám milión otázok, ale zajtra určite na polovicu z nich zabudnem :(.... a ty máš akú zn. implantátov? Dúfam,že noc bola bezbolestná! Držím palce nech je to už len a len lepšie aby si sa iba z nových prsíčok tešila a nerobili ti problémy ;)

Spekulantka19

Ahoj bodynka,

a preco ti poklesli? videla som fotky.

Doktor ti to ako vysvetlil? predsa to si nemala ani 1.5 roka.....

Presne od toho som sa bala ked baby radili ze Daj si vacsie implose, nech radsej su viac ako menej....

Videla som ze si dost chuducka,a podla mna dost velke si ich mala...

Nehovoril ti doktor ze je to velkou hmotnostou implosa...?

lebo moj doktor mi povedal radsej si vzdy dat menej ako viac, a potom ked treba to zvyraznit podprsenkou.... a zbytocne nezatazovat sval a kozu...

drzim ti palce, a dufam ze nadvihnutie neni tak bolestive ako samotna operacia...

Bianca1236

leus to chvilu trva kym sa koza uvolni, hlavne ak si chuda. a si len kratko po. neboj to povoli.
bodynka a ako ti to robili? to nadvihovanie? lebo toho sa ja bojim, ze mi to casom klesne. prosim popis to viac.
jajka555 uz som poslala baske fotky, akurat mi prisli tie podprsenky nove tak som sa hned cvakla :) DD su mi dobre, mozno aj trochu velke. tak ked pridu E co som objednala, rovno poslem nazad. juuu ale tesim sa, konecne je to krasne :)