Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Hm co este napisat. Pokles som pozorovala uz min rok v oktobri,pisala som len mejla,neriesilo sa to. Neskor som zas pisala,nepametam sa na 100 perc no nejak medzi aprilom-junom som bola na kontrole tam mi to podlepil, tak som to podliepala ale to nepomohlo.. Ono by mi to tak nevadilo,ale z podrsiek mi tie dvorce dost vyliezali,al boli natesno. Aj novy frajer mi sam od seba povedal ze ci ich nemam mat nizsie..
No este som mala navrhnute ist do vecsich,ze tym padom by sa vrch vyplnil ale nato peniaze nemam.

Spekulantka19

Daisynka,

ja som tiez mala taketo starosti, ze mi hrozilo ze dostanem menzes v den opky. No ale nestalo sa, a uz som 5 dni po, a stale to nemam. Doktor hovori ze to je taky sok pre telo, ze menzes moze meskat.

Ked som dosla do nemocnice tak sa ma pytali ci nemam menzes, a aj moj dok hovoril ze pocas menzesu neoperuje.. neviem preco...

Dufam ze to nedostanes v den operacie..... aio pred tym. nestresuj, v NAJ horsom ti posunu ternim o tyzden. A co??? nic, ved tolko si vydrzala, tak vydrzis aj tyzden. Su tu baby co im prelozili opku o mesiac kvoli zlym vysledkom predoperacnych vys. Tak ze nebudes prva ani posledna, a prsia predsa budes mat.... Do leta daleko) tyzden nerobi ziaden rozdiel.

Neboj, vsetko aj tak bude ako ma byt.

Jeaneeee

ahoj solnicka

aj ja som uz doma, tiez ma operovali vcera a lezala som spolu na ISKE so solnickou :-)...mna operoval Dr. Picula.. mam 350ml HP rez pod prsom...pripajam sa ku solnicke, sestricky v BB number 1 a tiez im dakujem za vsetko...ja citim akurat silnu bolest svalov,nakolko ich tam vraj mam neurekom dost, sem tam ma zastipe to porezane, niekedy dokonca uz aj zasvrbi ako ked sa hojí rana :-)ale ta bolest sa naozaj da prezit a uz sa na moje nove prsia velmi tesim, ked ich uvidime v plnej krase :-)...VSETKYM BABAM KTORE TO ESTE LEN CAKA SILNO DRZIM PRSTEKY!!!

solnicka

Taaak baby a uz mam po!!!! vcera ma operoval dr.cerven a zatial vsetko ok :)
Doktor super strastne som sa zasmiala, bolest ok jedine co ma boli su ako keby kosti alebo co ani neviem ze som bola na operacii s prsiami :) a inac musim povedat ze sa mi ani nezdaju nejake tvrde sice ich len tak cez podprdku skusa ale aj tak, prepustili ma dnes oloko 11 a kedze som z He este len teraz sme dosli domov, este sme sa zastavili v Ke na mekaca :) a musim povedat ze som uz celkom zvedava...ako vravim bolest ujde len sa tazko nadychava z hlboka.
Mam 325 stredn profil cez pazuchu ES
Cely tym sestriciek v BB klobuk dole Dakujem krasne!!!
:xxx

davidoff

arri

idem na to k doktorovi Červeňovi, on má naopak s tým dobré skúsenosti, čo som čítala na nete, komplikácie boli hlavne na nejakých ostrovoch, Thaisku a kade-tade, kde sa tieto drahé medikamenty skôr falšujú. Záleží podľa mňa u koho a kde si to dáš spraviť a či aquamid berú od renomovanej firmy, v ktorej ho testujú, takže tak. Všetky lieky ktoré sú drahé, sa falšujú, možno majú tie účinky ako dobrý aquamid, ale majú aj vedľajšie, takže záleží kde si ho dáš pichnúť.

arri

davidof
kolko ml ti bude davat do tej pery? Aj ja som chcela ist, mne navrhol 1ml tiez len do vrchnej, ale trocha som sa zlakla ked som citala na nete o komplikaciach po rokoch od aplikacie...
bodynka
mohla by si napisat trocha viac o tom pozdvihnuti? Ja som mala tiez pokles ale podarilo sa mi to zachranit podlepovanim. Aj ty si podlepovala?

davidoff

Bianca1236

áno idem na ten aquamid 25-teho do hornej pery, spodnú mám plnú, mrkni galérku, ale vrchná mi chýba, tak ešte toto a končím :)))))