Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Daisynka

leus

Tak ty ides na konrolu ked ja mam opku....a tak to zlepsenie snad pride kazdy ma iny organizmus treba chvilu vydrzat dufam ze mna to do dvoch tyzdnou nejak preboli lebo potom nastupujem do prace ...

leus

daisynka
neboj sa v tych nasich Cckach je take male mnozstvo Cvit, ze z toho sa ozaj nepredavkujes, pri chorobach mozes jest na gramy Ccko , nielen mg ako pisu....aj ja som brala pred opkou tyzden som bola chora a asi z toho mi potom kramy meskali takze...no ja -mna to este boli, neviem vstavat sama , najhorsie su rana ked som cela stuhnuta a prsia ma palia pri vstavani...stale su tvrde a napnute, na kontrolu musim ist doktor mi nakazal , idem teraz vo stvrtok

rita149

adka_22 , prosim mám na teba otazku? Ty maš implantaty zn. Nagor? ake máš prestne oznacenie? a velkosť? chcela by som sa opýtať ešte par veci, keby si bola taka dobra mohla by si mi poslať email? rita149@azet.sk

Daisynka

adka_22

No dufam ze s tym nebude problem ani v Chirmede labo som sa na to akosi neopytala ...tak mam toho plnu hlavu :)

adka_22

Ahoj Daisynka,
neboj nic ja som to dostala dva dni pred operaciou, volala som dr. a uplne v pohode, vobec to nevadilo...operoval ma dr. Cerven

Daisynka

spekulantka19

No lenze mne ju oni prelozili uz som ju mala mat vcera a uz citim ze asi to namna pride ale pochybujem ze budu mat volny termin uz o tyzden :(( tam maju dost ludi a ja si ich nemozem dan neskor ako do dvoch tyzdnov potom tak max v januari :((