Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bibba

Baby kolko cakate na operaciu? Kamarat si chce dat spravit, ale vraj by bola rok na čakačke... to sa mi nejak nezda... ale zase taky doktor co ta vezme hned neni dobry, lebo neni busy :)
len som bola vtom, ze za tri mesiace normalne operacia a vsetko :) ja mam sice trojky ale isla by som na stvorky a pol :D

leus

daisynka
tak ti drzim palce nak ti to dobre dopadne, pan doktor je velmi sikovny a da si zalezat, budes spokojna :))

drobec44

ahojte baby ja idem o 3 tyzdne na opku do KE ku dr. Benesovi ..... mate niekto skusenosti?nicoho sa nebojim len bolesti potom.Mate niekto vkladane implantaty cez pazuchu?ako dlho trva kym budem schopna aj nieco robit?dakujem za rady

leus

daisynka
a o kolkej ta idu operovat?predpokladam ze rano, tak ty uz budes spat po opke ked mna budu prevezovat , ja idem na obed tam