Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

engie
cim som dlhsie po opke tym som vacsi invalid fakt!A fotku by som ti rada poslala, ale: mam ich ofaslovane leukoporom, na hrudnej kosti riadnu podliatinu, na pravom prsniku dalsi leukoplast lebo tam mi vyberali hrcku cez bradavku, vyzeram jak frontovy vojak a vobec by si nic nevidela...No ale ako by som ti to opisala....su este opuchnute to je zjavne, ale bola vcera u mna svokrusa ktora nevie, ze som si dala robit a vobec nic nezbadala!Takze velke asi nie su tym padom :)) Vyzeraju v bunde akokeby som mala na sebe pushapku , doki mi vravel ,ze ked odpuchnu budu este mensie a vobec mi nebudu velke, verim mu, ma to on uz v oku

davidoff

solnička

v lekárni majú krém volá sa to konská masť hrejivá. Mne to úžasne pomohlo, tiež mi to poradili baby odtiaľto :)

solnicka

cavelko baby...
tak ja uz mam 3 den za sebou...celkom sa da...vstavam sama od zaciatku len tak ako leus pise ta ma sem tam pali riadne lave prso prave nic, je to ok? a samozrejme chrbaaaat!!!auuuw!!! to je to najhorsie uz ma sesta natierala aj nejakim kremom ale nejako ten chrbatik boliiii stale. Cim ste si vy natierali? uz neberiem ani tabletky od bolesti...len sa mi nejako zda ze tie prsia idu od seba...:))))

engie100

Leus
dúfam, že sa už cítiš lepšie. Dlhšie som tu nebola, ale všetko som si prečítala.A aj dnes cítiš ešte riadnu bolesť, lebo toho sa obávam najviac. Ja tiež chcem ísť na opku k Magdovi a presne rozmýśľam nad 330ml, stred. profil - nagor ako máš ty. Nemohla by si mi poslať fotku po...ako to máš spravené, rada by som sa pozrela a porozmýšľala nad veľkosťou. ďakujem. Môj mail : engie100@zoznam.sk

Bianca1236

bibba
ako leus pise, ini su tiez dobri. a netreba tolko cakat. to ze nie su vytazeni neznamena ze su nesikovni. skor by som povedala ze je lepsie ze maju na pacientku cas kedykolvek treba

leus

nela
ano bola som u neho, necaka sa dlho, nejake 2mesiace na opku mozno aj skor treba sa spytat na recepcii...konzultaciu som mala v septembri a opku v novembri /ale mohla som aj skor mat opku len mne to takto vyhovovalo/ stalo ma to 2200e

nela311

leus

ahoj, chcem sa spýtať že ako dlho si čakala na konzultáciu a potom na opku u dr. kačmára?
a kolko ta to všetko stálo?
diky