Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

bianca
ako sa ti zmenili za ten cas na krajsie prirodzenejsie, aj tie jazvy ...
davidoff
ty si ich mala hned take neopuchnute a prirodzene, tych 350 ml vobec neni vela :)

leus

engie
kdeze do prace, hehe kamoska je 3tyzdne od opky a este stale tie prsia citi, boli ju ...neviem si predstavit po 2tyzdnoch do prace nastupit, ja som este ani vonku od opky nebola

engie100

leus
ešte som len chcela dodať, že ani je nechcem veľmi svojmu okoliu povedať že som niečo také absolvovala, ak k tomu príde.
A ešte sa chcem opýtať či by si už bola schopná ísť teraz do práce alebo je to ešte stále na doma. Pýtam sa asi na koľko dní tak reálne si musím vybrať voľno??
ďakujem

engie100

LEUS
ouuu...tak jasné to chápem, radšej si ešte počkám, keď sa ti pekne zahoja určite budú super, si štíhlunká babka a s prskami:))).
Ty uš máš deti - ak sa môžem opýtať,ja mám jedno, ale po čase by som si ešte jedno priala tak neviem či bude možné kojenie aj keď doktor hovoril že áno. Prajem ti pekný deň a nech sa ti to čím skôr zahojí a zajtra držím palce na kontrole, daj vedieť ako si dopadla.:)))A kedy ti majú vyberať stehy po akej dobe?