Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

davidoff
super to máš fakt aj noštek aj cici :-)
Bianca1236
no a samozrejme aj ty ...že waw aka zmena ako pani doktorka si šplhla fakt ti to pekne spravila som zvedava tak rok po ked budeš ako to bude vyzerat...

poslala som aj ja barborke fotky :))

davidoff

Bianca1236

že? aj ja som šťastná takto prirodzene pekne to všetko dopadlo, mala som šikovného operatéra :)) Ďakujem za pochvalu, fakt si kopa ľudí ani nevšimla čo je na mne iné, len že som vraj akosi opeknela a nevedia čo je vo veci, že mám nový nos. Konečne! Užívam si to

Bianca1236

leus
dakujem, jazvy su naozaj lepsie. aj ked mne dost ruzoveju ale nevadi, ved okrem mna to iba priatel uvidi a ten je z prs nadseny :)
dufam ze tebe bolesti uz ustupia a tiez sa budes tesit

Bianca1236

davidoff
pocuj ty keby si nemala foto pred, tak neverim ze mas opku za sebou! to ako robis?? :D aj prsia aj nos ako od prirody :) krasa :)

Bianca1236

jajka555
akurat som prisla z fitka, uplne paradne to bolo. nohy som cvicila a aj na takej divnej masine som lezala, nieco na lytka ci co..myslela som ze to bude nebezpecne pre prsia ale v pohodicke. aj bezecky pas som skusila, iba na rychly krok. skvele, citim sa ako znovuzrodena :) tesim sa na riadne makanie, teraz ked uz mam prsia tak sa zameriam na novy ciel-pevne telo :D
som velmi rada ze sme sa takto dobre zahojili, myslim ze obe ich mame stale krajsie na kazdej novej fotke ;)

drobec44

ahojte baby citam vas uz dlho...... je tu niekto kto ma skusenosti s dr. Benesom?kolko dni je fakt bolestivych po operacii?idem o 3 tyzdne a strasne sa tesim len neviem aka bolest ma caka.Je to velka bolest ked su implantaty vkladane pod pazuchou?prosim o rady

davidoff

leus

šoférovala som asi po 2-och týždňoch od OP, bolesti nemám žiadne, ale svoje deti stále nedvíham na ruky, ale majú už 2 a 4 roky, takže sa ani nepýtajú a nákupy nenosím, nič ťažké, stále sa šetrím ešte pre istotu :))