Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margareta123

jajka

ak sa nemylim, Teba operoval pan doktor svehlik? ak ano, aku mas s nim skusenost? co nanho hovoris, na jeho pristup a tak? a takisto si mala dve konzultacie unho? dakujem za info :)

gypsi1

Ahojte baby. Už dlhšie sledujem príspevky. A aj na ich základe som sa rozhodla, že do toho idem. V pondelok som bola na konzultácii u doktora Marsala. Odporučil mi 300ml nagor pod prsnú ryhu, ale keď budem chcieť dá mi aj väčšie. Termín opky mám 2.decembra. Máte niektorá skúsenosť s doktorom Marsalom?

davidoff

bianca003

ďakujem za pochvalu :)

Bianca1236

no fakt... ešte tá pera vrchná a na pár rokov mám toho už aj dosť :))

jajka555

bianca
zatial len sportove budem nosit, som si nejak zvykla :)) ja mam este tuhe prsia, iste casti zmakli, ale este im treba cas :)) ale uz niesu take napnute ako predtym, takze sa da s nimi manipulovat :))) len do vystuzenej podprsenky ich este nenaformujem. kedy ides najblizsie cvicit? ja sa chystam cez vikend, zatial mi 2x do tyzdna staci :)

Bianca1236

jajka
uz ti aj chybat bude potom :) planujes uz nakup normalnych, ci zatial sportove budes nosit? ja tiez tak nejak na kontrolu pojdem, musim pozriet do kalendara. inak uz ich mam take makke az sa mi to nelubi, lepsie boli tvrde :)
a svalovka nech aj je, konecne som sa rozhybala juchuu :)

jajka555

bianka1236
tak to je super, ze si to tak hravo zmakla :)) zajtra bude svalovka??? na kontrolu sa kedy chystas? ja mam ist buduci tyzden, som zvedava, co mi doktor povie :)) a hlavne sa tesim, ze uz nebudem musiet nosit pooperacnu do prace :)))

Bianca1236

bianca003
dakujem :) aj ja som zvedava. mam velky strach aby mi to nekleslo. uz nechcem mat nizko prsia. ale zatial je vsetko ok, tak sa snazim na to nemysliet.
drobec44 o tom doktorovi pocujem prvykrat, a to citam toto forum dlho. je dobry? videla si jeho prace? no rez pazuchou nemam, ale baby tu nekvilili viac ako tie s rezom pod. lepsie ti povedia ony :)

Bianca1236

davidoff ved tak by to aj malo vzdy byt :) uzivat si zivot po skrasleni :) este ti budem drzat palce na ten aquamid, to sa bude tvoje okolie este viac cudovat ako si opeknela :D