Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

margareta
stehy mi vyberal tusim na 13ty den, prvu kontrolu som mala po tyzdni, potom stehy, potom po dalsiech dvoch tyzdnoch a teraz pojdem po dvoch mesiacoch od opky. zalezi od toho ako fungovat chces, ja som bola doma takmer stale sama, takze som sa musela postarat o vsetko, ale zas som nejak neupratovala alebo co, snazila som sa lenosit. netreba dvihat tazke hlavne.sprchovat som sa mohla skor, ale som sa bala, cize prvy tzden som sa sprchovala len tak, ze pod prsiami dole a vrch som si len mokrym uterakom umyla. ale po prvej kontrole, cize po tyzdni od op som sa uz cela osprchovala. uvidis co ti povie, pojde o to, kolko sa ti zmesti. ja som ale chcela presne take ake sme nakoniec vybrali. povodne sa mi zdalo, ze mi chce dat mensie, ale nakoniec to nechal na mna

margareta123

jajka

a po kolkych dnoch Ti vyberali stehy? sprchovala si sa az po stehoch? a v kolky den si bola schopna uz samostatne fungovat? prepac, ze tolko otazok...ale chcem mat aspon pribliznu predstavu co mam ocakavat... no uvidim, co mi on odporuci, ale skor by som sla do vacsich, min 350 aj viac ak by sa dalo...je v tychto veciach taky, ze si presadzuje svoj nazor, alebo dava skor na klientku?

jajka555

:)) do prace som sla po dva a pol tyzdni od operacie. prve tri dni su asi najhorsie, potom dalsie dva tyzdne mi trpel hlavne chrbat kvoli spani na chrbte, zle som to znasala. ale bolest prs sa kazdym dnom zlepsuje. akurat budes mat obmedzenu pohyblivost ruk, dvihat ruky mi bolo tazko, mala som problem si vycesat cop. ale napr., uz na 4ty den som si sama umyla vlasy nad vanou. ake velke impl. si chces dat?

jajka555

margareta
a dve konzultacie su potrebne aby ste vsetko prebrali. na prvej mi vravel o moznych komplikaciach a pod, nech si to rozmyslim poriadne, aku velkost a tak a nech si premyslim nejake otazky co by ma zaujimali, lebo hned ta vsetko nenapadne spytat sa.. a na druhej konzultacke sme uz len rozobrali dalsie drobnosti a potom sme doladili vyslednu velkost a co treba pred opkou

margareta123

jajka

tak to sa tesim s Tebou, fakt super praca :) a kedy si Ty bola na opke? a ako to bolo po zakroku, kedy si mohla uz relativne normalne fungovat, myslim praca al. skola a tak? taky piaty den si uz bola aspon ako tak fit?

jajka555

margareta
aj ja som chcela ist do chirmedu, a presne z toho isteho dovodu som si vybrala jeho a nelutujem. foto mi neukazoval, jednoducho som mu verila, ze mi urobi krasne prsia a tak aj je :))

margareta123

jajka

a kvoli comu trva na dvoch konzultaciach? no ja idem tento piatok, ak sa to podari a mozno buducu stredu by som sla na opku, povodne som zvazovala chirmed, ale viac by mi to vyhovovalo ist na zakrok teraz a v chirmede nemaju volny termin...a ukazoval Ti aj svoje prace? pretoze na jeho stranke som ziadne nenasla...

jajka555

margareta123
ahoj, mas pravdu, bola som u neho. maximalna spokojnost. tiez som mala dve konzultacie a potom operacia. ty si uz bola na konzultaciach, kedy chces ist na opku? ja som bola fakt so vsetkym spokojna, nemam co vycitat. super pristup aj starostlivost, vsetko vysvetli, mozes sa na cokolvek opytat a je u neho taky osobnejsi pristup, cize nie cez sestricky a recepciu, ale ked nieco chcem volam priamo jemu.. co beriem ako velke plus