Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nela311

margareta123

ahoj, kedy ideš ku dr. švehlíkovi?
lebo ja tiež uvažujem že pôjdem k nemu, no stále mám z toho dilemu, lebo skoro žiadna baba ako tu čítam, nebola u neho tak sama neviem ku komu mám ísť, lebo predsa len chcem mať pekne spravené prsia no nie vždy to je o cene...

gypsi1

666_martinka
Mám 168cm a 58kg. Doktor mi navrhol 300ml. Ja by som si asi dala 330ml. Ešte stále sa rozhodujem. Mám sa rozhodnúť do budúceho týždňa. Vtedy platím zálohu za implantáty. A ty si sa sama rozhodla, že chceš 400ml, alebo ti to navrhol doktor?

margareta123

666_martinka

no tak to je potom v pohode :) snad voci tomu nebude mat pan doktor vyhrady...ak teda si to priatel dovtedy nerozmysli a nepocka ma radsej vonku :)

margareta123

jajka

dakujem krasne za vsetky info aj za mail, urcite este budem mat tisic a jednu otazku, tak sa ozvem :) nech Ti to v praci zbehne a dobru noc prajem, papa :)

jajka555

margareta
narkozy som sa vobec nebala, uz som jednu predtym absolvovala a tiez som nemala strach. nedavali mi oblbovak, ani mi netrebalo, bola som v klude :) ja som sla sama na konzultacku, osobne by som tam nechcela byt s niekym. takze je to na tebe ako sa rozhodnes. doktor je velky sympatak takze sa nemas coho obavat :)) idem si ja uz lahnut. najblizsie dva dni tu nebudem, lebo budem v praci, ale mozes mi napisat na mail jankachovan@gmail.com ak by ta cokolvek napadlo. viem ti z prace odpisat, toto forum tam mam bloknute, pa

margareta123

jajka

a co sa tyka narkozy, nemala si z toho obavy? to je asi to, coho sa bojim najviac, daval Ti aj oblbovak nejaky? a inak, na konzultaciu si sla sama? lebo ja by som sla rada s priatelom, ale rozmyslame, ci to nie je take...nevhodne, aby tam bol so mnou, co si o tom myslis, pripadne aj ine baby..?

jajka555

margareta
do skoly mozno by to slo. neviem, zalezi od toho ako sa ti to bude hojit, u kazdej to je individualne. mam eurosilikony, najviac pouziva tie, ze vraj su kvalitou porovnatelne s drahsimi a zbytocne preplacat viac penazi, ked mas za menej rovnaku kvalitu. tak som nespekulovala. domov som sla na druhy den po zakroku, ked skontroloval, ze som ok. a predoperacne robia v rastislavke, moze ta tam poslat, ak si nebudes vybavovat sama. ja som to riesila cez moju lekarku

margareta123

jajka

no ja by som uz tak po tyzdni chcela ist do skoly, myslis, ze by to slo...? a kedy Ta pustili po zakroku domov? a poskytuje aj predoperacne vysetrenie, lebo ani to som na stranke nenasla..? a aku mas Ty znacku impl.? s akymi najviac pracuje?