Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

devidoff
dakujem za radu uz mam kupenu tu mast ale neviem kolko jej mam natierat lebo nejak ma nehreje...len chvilu to citim...

solnicka

cavelko baby... tie co ste po aj vas bolelo len jedno prso?o pravom ani neviem ze niekde bol :) a to lave robi neplechu...aj s pravou rukou mozes uz vsetko robit ale ta lava...nejak ma cela ta lava strana menej pocuva.

lucy009

Manula,
mas ich naozaj krasne, ukazkovy priklad prirodzenosti ;) Pytala som sa ta na babo,lebo sama som mala spociatku velku dilemu ci ist teraz do toho,ci nie, kedze mam tiez 33 a chcem este jedno.Takze tiez uz moc toho casu nezostava tak do 2 max. 3 rokov. Obavam sa ake budu prsia potom po kojeni,ale co uz risknem to, uz sa mi veru nechce cakat dalsie 3 roky po babe a kojeni.Keby som mala o par rokov menej urcite pockam:) Ty budes mat potom aspon dovod ist do vacsich:) a ja pravdepodobne reopku, ale stoji mi to za to, uz si chcem aj ja konecne uzivat krasny dekolt,sexy topiky a super ceciky ;))) a necakat uz ani den..

margareta123

nela

meriam cca 168 cm a vazim 54 kg, ja tiez nechcem nejake az vulgarne bomby, ale zase mam obavy z toho, ze investujem do toho vela penazi a budem potom sklamana, uz ked si to vsetko odtrpim a zaplatim, tak nech to stoji za to...ako neviem co mi poradi doktor, ale ja by som brala okolo tych 400 ml..a ci gulate ci anatomy, tak to vobec netusim...

nela311

margareta

no ja mam cez prsia 80 a pod 75, no som dost drobna mam 164cm a vázim 48 kg a tiez chcem ist do vačších ale nie moc velkých chcem mat také plnšie trojky a ty kolko vazis a merias?

margareta123

nela

tak v tomto svehlik by Ti vyhovoval urcite, unho je ta cakacka minimalna, ale ani chirmed nie je az tak strasne vytazeny...ja mam cez prsia 80 a pod 70 cm. Uvidim co mi odporuci doktor, ale rozhodne chcem ist do co vacsich, aby som potom nelutovala, ze sa mi mali :) A Ty?

nela311

margareta123

tá cesta mi az tak nevadí, ved to sa dá prežiť, no a pre mna je dôlezite to, aby som dlho nečakala na opku lebo teraz v zime je to najlepšie, aspon sa do leta zotavím, no a u iných doktorov čo som tu čítala sa čaka dlhšie ako u tohto tak aj preto by nad ním rozmýšlam...tak mi napis potom aky mas z neho pocit...
no a ty máš aké miery? už más nejakú predstavu aké prsia by si chcela?

margareta123

nela

to sme na tom podobne :) mne to tiez vyhovuje cim skor, nakolko mam na jar svadbu a chcem byt cim skor fit a navyse este skola... ja som dnes s dr. svehlikom telefonovala po prvy krat a vravel, ze je mozne ist na zakrok 16.11., tak ako by mi to najviac vyhovovalo, co ma dost prijemne prekvapilo. moj priatel voci tomu nema vyhrady, tak som mu za to velmi vdacna :) no tak to mas teda kusok cesty, ale zase myslim, ze sa to da prezit :) a zistovala si si ako je to u ostatnych chirurgov? tam na zapade ich je vela a vela dobrych, aspon co tak sledujem...tak ci nahodou by sa Ti nepostastilo, aby si nemusela vela cestovat...

nela311

margareta 123

ja sa chystám isť do toho čo najskôr, len ešte som si u nikoho nedohodla konzultáciu, lebo zatial si zhánam informácie, no aj tak sa neviem rozhodnut:(
ja som z dolneho kubina, tak to budem mať do ke dosť daleko, no nechcem na opku dlho čakať tak aj preto rozmýšlam nad dr.švehlíkom, už som aj priateľa nato spracovala:) tak aby si to náhodou nerozmyslel a nezakázal mi to:)

margareta123

nela 311

zajtra mu budem volat a mala by som ist v piatok...ved to aj mna trosku tak stve, ze som nikde okrem jajky tuna nevidela jeho pracu, ako jajka ich ma velmi pekne, ale predsa len, viac prac by som chcela vidiet...a takisto nechcem mat tie prsia zbuchane, tu uz nerozhoduje ani cena, ved to je uz na niekolko rokov, tak s aurcite oplati investovat...a Ty kedy planujes konzultaciu a zakrok? :)