Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mimka69

nela311
áno mne dal niekoľko implošov na pochytkanie okrúhle aj anatomické, dokonca mi povedal,že sú umyté možem si ich dať do podprsenky ale aj tak som si nevedela predstaviť ako budú vyzerať, pripadali mi ťažké a veľké vlastne obrovské no pri tom boli tuším 330ml. Takže na to sa moc nespoliehaj, tu Ti baby skor poradia...

nela311

baby
ako to je pri určovaní veľkostí?to si ked pridete na konzultáciu dávate do podprdy nejaké silikonové vypchávky aby ste vedeli akú veľkosť chcete mať? či ako?
diky

nela311

margareta123

no ja by som brala tak 350ml a anatomické, no a doktor mi poslal dve fotky svojej práce a sú pekne no sú to okruhle a to ja nechcem...
daj mi potom vedieť aký máš z neho dojem a čo ti odporučil...

Mimka69

Bianka 1236
Ďakujem, a áno to čakanie je hrozné, ak mám čas tak už len na nete pozerám krásne sexi podprsenky čo som si doteraz nemohla dovoliť, po porode so schudla 27-29kg a odniesli si to hlavne prsia.Neviem prečo som tak pribrala každý mi vravel,že kde som to mala ved som mala iba bruško ale je to tak:))

manula
Vďaka,že to tak cítite aj ostatné,
No ešte raz baby,fakt ste ma tu moooc naučili jedine Vy :))

davidoff
ďakujem :D

Mimka69

Mary NR
Máš pravdu už ani nespávam alebo ak áno tak prvé keď sa zobudím ceciky posledne keď idem spať ceciky a nie ako predtým čo budem variť ,čo treba vybaviť :))
Do NR som sa dostala náhodou keď sme riešili úplne inú vec,ja som chcela jednoznačne dr.červeňa,ved v BB mám ter.od júla a to už jeden bol zrušený koly tomu, že ubehlo málo času od kojenia.Ale keď som videla foto(ich súkromnú foto galériu)a ešte do toho som tam stretla dosť známe podnikateľky a ľudí prominentov za tých 3x čo som tam bola (koly inému zákroku)zmenila som názor, dokonca ,,skoro som odpadla,,!?! Nežartujem!

Mimka69

Ahojte babenky
konečne som tu, neviem sa sem dostať, stále niečo ešte aj deti sú nezdravé ale našťastie iba trochu hrdlo, boli sme po doktoroch. Pre istotu sa preventívne preliečujem aj ja:) Včera mi volal doktor,vraj to ide presne počítať ale 400nagor by mohli byť, pýtal sa ma ešte raz či chcem skor večšie alebo menšie. Ako viem od vás tak sa nebojím ísť do tých 400 lebo pred tým som uvažovala max okolo 330. Dnes mi už Dúfam všetko presne povie aj ktorý lekar to bude robiť lebo ma tam viac doktorov ale vraj suprových. :))

drndula

davidoff,manula a barbora10

mate naj naj urobene prsia od dr. ČErvena...hoci všetky som este nevidela no včera ste mi vyrazili dych (dufam ze aj ja budem majitelkou takých po 13.februari...ale KRASA!!!!!:DD

Mimka69

Ahojte babenky
konečne som tu, neviem sa sem dostať, stále niečo ešte aj deti sú nezdravé ale našťastie iba trochu hrdlo, boli sme po doktoroch. Pre istotu sa preventívne preliečujem aj ja:) Včera mi volal doktor,vraj to ide presne počítať ale 400nagor by mohli byť, pýtal sa ma ešte raz či chcem skor večšie alebo menšie. Ako viem od vás tak sa nebojím ísť do tých 400 lebo pred tým som uvažovala max okolo 330. Dnes mi už Dúfam všetko presne povie aj ktorý lekar to bude robiť lebo ma tam viac doktorov ale vraj suprových. :))