Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

Mimka69,
do kelu, tak ma vo februári nezoberie. to budem len 6 mesiacov po kojení. lebo mne v NR zas hovorili 6 mesiacov po kojení. ja by som išla skôr už vo februári, vtedy ešte malý nebude taký aktívny ako keď už bude mať rok.
a ten termín na konzultačku na január teda môžem brať?? podľa mňa sa len tam rozhodne čo ďalej. presne koľkáteho to máš??

Mimka69

MaryNR
nezmenila som na červena názor,práve naopak je skvelý a pre mňa bol na prvom mieste... Zmenila som názor na Nr, prišla som na to ,že aj tam to vedia perfektne
A mne povedal 9-12 mes. od ukončenia kojenia,že aj keď už mliečko nieje tie žľazy sa musia upokojiť či čo práve preto som už mala jeden termín zrušený

Mimka69

Mary NR
Veď práve,presne ako píšeš ja som tiež chcela isť keď mal malý 4-5 mes.Vtedy ešte veľa spal 4-5x denne a viac,ale doktor povedal,že musí prejsť cca rok od kojenia. A to je doba keď dieťa lozí,chodí,všade je.Pýta sa na ruky... Lepšie by bolo skor, podľa mňa,ale či Ti doktor dovolí?!? Skús sa informovať a termín od meli21 ber určite :D budeš presne vedieť na čom si...

Mery NR

Mimka69,
kvôli čomu si zmenila názor na Červeňa? ja čo som videla fotky, všetky prsia ktoré robil sú krásne.
a ešte sa chcem spýtať, píšeš, že sa ti to preložilo, lebo málo času ubehlo od kojenia. Koľko to je málo? ja čo viem, tak 6 mesiacov po odstavení sa môže ísť. ja už 3 mesiace nekojím, ale z jedného prsa mi ešte tečie mlieko, môže to byť problém?

Mery NR

meli21,
teba asi anjeli poslali :-)
ja mám termín u Červeňa na 12.september a veľmi by som chcela ísť skôr. tak by sme sa aj mohli dohodnúť..
lenže mám jednu veľkú dilemu, baby poraďte!
mám doma 4 mesačné bábo (už dávno nekojím), je lepšie keď by som išla na prsia vo februári keď bude mať 7,5 mesiacov alebo až v sept. keď bude mať 14 mesiacov a bude sa učiť chodiť. je by som veľmi išla skôr!
manžel by si 2 týždne voľna vybavil, lenže potom ako? budem môcť také 10 kg dieťa zdvíhať?? alebo kedy ho môžem zdvihnúť prvý krát?? maminy poraďte

jankamichal tvoje malé má koľko mesiacov/rokov, už chodí??

ingrid 05

jankamichal

... ahoj :)
konzultácia bola fajn, ja by som vedela s nimi kecať aj 3 hodiny :) nakoniec sme sa dohodli na anatomických 375ml, ale zn. neviem... no sú to tie najdrahšie za 3100€ :(... no ale garantovali mi, že mám pokoj na celý život :) a termín mám na 15.februára... ja skôr nemôžem kvôli pracovným povinnostiam. ale prejde to veľmi rýchlo... tak je fajn, že sa cítiš dobre, len si dávaj pozor ;)

Bianca1236

ahoj jajka
mala som ist aj dnes ale sestra nemoze tak az zajtra. a chcem chodit viac nech som do leta kocka :)
inak tie podprsenky co mam v albe su take pohodlne ze mi mama hned jednu znarodnila :D musim jej na vianoce kupit, teraz mame rovnaku velkost tak mi budu asi viacere miznut ;)

jankamichal

ingrid 05

no ako si dopadla na konzultacii?značku mam no neviem teray presne ako sa vola a papiere nemam pri sebe..ked kuknes na stranku,tak p. estea ci ako sa pisu..vyraba ich asi mentor tusim..su to najlacnejsie anatomicke na tej klinike..y toho,ye na polovicu veci zabudnes si nic nerob,ja si vzdy poviem,ze si budem otazky pisat,nech nezabudnem a ked si ich nenapisem,tak potom vyvolavam :DDD mam 285ml a stredny profil..napis mi ako si dopadla,ake si mala dojmy a tak...dufam,ze vsekto dopadlo ako malo...a dakujem,uz je lepsie moc ma to neboli skoro vobec..len som sama s malou, dnes tu bola mamca na dve hodky..ale inak som s nou sama..tak bohuzial niekedy ju musim aj dvihnut..ale snazim sa nie..a ked tak len tak,ye do kocika a pod..a vtedy ma to boli ako cert.mala ma desat kg,tak to nie je sranda..no,ale neda sa svietit..s mojim dedom je to velmi zle,nikto s tym nepocital,takze kazdy ma teraz toho dost.. :(

jankamichal

zajacik_006

ahoj moja, aj som ti vtedy odpisovala,ale volako neviem preco mi vyhodilo tuto stranku a uz ma na nu nechcelo prihlasit,tak som nevedela ci to odoslalo alebo nie. a dostala som sa sem az teraz..dakujem,za podporu..horučky už nemám, prsko mi este krvacalo, ay vcera ked som si to cistila,tak uy mi krv netiekla..zajtra idem znova na kontrolu,tak uvidim čo mi dr povie..musim si precitat o com sme pisali a budem reagovat.terya mi mala akurat spinka,ale uy hodinku,tak neviem ako dlho este bude..ak tak vcer hadam popiseme..

meli21

ahojte baby! chcela by som sa spýtať, či by ste sa niektorá z vás nechcela so mnou vymenit v termine, mam termin u Dr. Cervena v BB na operaciu, zvacsenie prsnikov, 17.02.2012. Lenze tento rok mam statnice, a chcela by som tu operaciu az po skuskach,kedze sa bojim moznych kompikacii. Tak by som si rada vymenila termin bud na leto, alebo v priebehu septembra. baby, ktore mate vazny zaujem, piste mi bud sem, alebo na melipusinka@azet.sk
dakujem velmi pekne :)