Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

dadulienka
Ak je to chyba operatéra,čo zjavne asi áno,tak určite za reoperáciu nebudeš platiť.Pokiaľ napríklad nechceš meniť veľkosť implantátov,možno jedine,že by si zaplatila za anestézu,ale ani to si nemyslím.

keli

dadulienka8285
Chodím na toto fórum už dosť dlho, ale tiež som ešte o takom niečom nepočula.
Podľa mňa záleží na operatérovi, ako sa k tomu postaví. Žiaden doktor nechce robiť reoperácie na vlastné náklady. Ale ja by som mu povedala, že je to síce estetická chyba, ale ty si išla do toho s tým , že sa ti tvoje prsia nepáčili a teraz je to hrozné. Prepáč za ten výraz.
A chceš mať súmerné prsia aj keď nie síce na 100%, ale toto nieje ani na 50%.

dadulienka8285

keli
ja nestresujem ,ale vidim to a kazdy si to vsimne ,ze to tak mam:((idem na kontrolu 25.11 tak som zvedava dovtedy vydrzim...ale nevies prosim ta ci reopku platim ja ci to je ako keby reklamacia ...lebo vobec som sa s takymto niecim nestretla :)

keli

dadulienka8285
Podľa mňa je ešte skoro uvažovať nad reoperáciou. Každý doktor ti povie, že prsia sa usádzajú a tvarujú minimálne tri mesiace. Počkaj ešte chvíľu a snaž sa nestresovať. Na najbližšej kontrole sa ho na to opýtaj.

dadulienka8285

kocky chcem sa opytat som po op mesiac a jednu bradavku mam trosku poklesnutu ako keby smerovala smerom dole a aj vrch prsnika presne na tom istom prsniku mam ako keby trosku splasteny ,ze tam nemam taky pekny obucik ,vyzera to ako keby bol jeden opuchnuty a druhy z vrchu taky splasteny ,ale nie uz ich nemam opuchnute co s tym?keby som isla na reoperaciu ,aj ked to nie je nic vazne len mala esteticka chyba musim si to opat hradit ja? dakujem pekne

margareta123

nela

a ktory doktor ti posielal svoje prace? tak zajtra teda idem na konzultacku, tak potom Ti dam vediet co a ako :)

baby

chcem sa opytat tych bab, ktore mate zn. nagor, je pravda, ze su az prilis tvrde...?

Mimka69

MaryNR
Termín mám na 20.1.2012 o 8.30hod v BB u červeňa,(to len aby bolo jasno),jasné, že Ti ho dám,no som veľmi zvedavá čo povedia tebe ale mne bolo povedané tých 9-12mes. min. ako som už písala, dokonca teraz som si spomenula raz som písala mail do BA už neviem presne na ktorú plastickú chir. ale to som len uvažovala to som ešte nebola rozhodnutá a odtiaľ mi prišla odpoveď,že sa mám ozvať keď bude mať dieťa aspoň rok,dva. To som na to kukala ako vyoraná myš :o