Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margareta123

nela

a nemohla by si mi ich poslat na mail, prosim? margareta1234567@centrum.sk jasne, zajtra Ti zreferujem co a ako :)

nela311

margareta123

ahoj, doktor svehlik mi posielal dve fotky svojej práce...
tak mi potom urcite napis aký maš z neho pocit...

janica25

Mery NR
tak teraz tusim mame rovnaku dilemu.ja tiez vo february budem 6mesiacov co nekojim vtedy mam konzultacku u dr.cervena a v july operacku a vtedy bude maja dcerka mat rok co bude zacinat chodit,lozit a vsade bude takze neviem ako to bude a to mam este 2rocnu.nemam pri sebe okrem manzela neaku pomoc a ten si moze zobrat max tyzden dovolenku.Takze rozmyslam ako to bude po operacke ci to zvladnem s babami.A ty ako si sa rozhodla?

dadulienka8285

davidoff
mozno sa tam stretneme ,ale urcite tam nebudem o 8.00 nechce sa mi skoro vstavat:)a verim,ze dopadnem dobre:)

janika1531xx

keli

No ja len preto sa pýtam kvôli nárkoze či to nebude problem a či to nebude riskantné.Ale ked to nevadi tak potom som rada:-)

keli

janika1531xx
Moja kamarátka dostala menzes, na druhý deň po operácii a doktor o tom vedel, že má dostať menzes tesne po operácii a nič jej na to nepovedal. Ale ona mu to oznámila do predu a povedala, že si nechce prehadzovať termín a on to akceptoval. Takže záleží od doktora. Čo doktor to iný názor.

janika1531xx

Ahojte kočky

Neviete mi prosím poradiť ..mám problém s menštruáciou kedže mala by som dostať niekedy zač. buducého týždňa a 17.decembra mám operáciu(zväčš.prs) takže dalšia menštruácia by mala prísť až tesne po opke.Ako to mám riešiť ?Pretože dr vravel že by som mala mať týžden pred opkou už po krámoch.Nevadí ked mi to tak vyjde ?

Dakujem

davidoff

dadulienka8285

aj ja idem na kontrolu 25.11. k doktorovi Červeňovi a nemáš sa čoho báť, pozre sa Ti na to a určite sa k tomu postaví normálne, o tom nepochybujem :)) Tak sa tam možno vidíme :)

keli

dadulienka8285
Ja som mala ovysnuté prsníky po kojení, dala som si robiť len korekciu, ale do 5 mesiacov mi znova ovysli. Tak som išla za doktorom, čo s tým chce robiť a on mi povedal, že buď mi prišije žľazu o saval na jeho náklady, alebo tam dáme implantát a dokončí to v cene implantátu. Tak som si povedala, že keď ďalšia narkóza, tak už si dám aj implatnáty. Ale ja som rovno, keď som prišla na kontrolu a dala dole podprsenku povedala, že to je katastrofa a tak som si to nepredstavovala. A on sa k tomu postavil super. Takže ako vravím stoj si za svojim a nech ti to opraví na jeho náklady.