Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadulienka8285

kocky inac aj mna zaujima aky je rozdiel medzi tym vysoky a strednym podla coho to doki vybera sam ...nezda sa vam ten vyssi lepsi?

dadulienka8285

bodynka
idem k nemu o 2tyzdne tak uz dovtedy pockam nech sa nato pozrie zatial pockam ved to uz jedno
davidoff
ja rozmyslam ,ze pojdem o cca 10.00 nechce sa mi skoro vstavat a prosim ta ake podprdy teraz nosis myslim styl?

davidoff

dadulienka8285

ja tam budem o deviatej :) Zanesieme s mužom ráno deti do škôlok a vyrážame za hodinku sme v BB.

davidoff

lucy009

áno robí to aj pri prsiach, moja kolegyňa ktorá ležala na vedľajšej posteli si dala popri inému počas operácie pichnúť aj toto a mala to krásne. Neviem či robí aj inak, o tom sme sa nebavili. Mne robil naraz teda aj prsia aj nos, tak peru som si nedávala, až teraz idem na to, tak sa popýtam a uvidím a pošlem potom fotku ako to mám ja urobené.

bodynka

Ahojte. Musim vam napisat,ze predvcerom ked som si to sla prelepit som zistila ze tam nemam rez ale dve dierky.
Mne Cerven vravel cez mob.ze to nespravi rezom,ale zle ho bolo rozumiet a nechapala som ale nechapem ani teraz ze jak to robil.
Dadulienka 3mes po,s tym sa urcite da este robit bez reopky ale chod mu to ukazat

lucy009

davidoff,
mohla by si mi napisat nieco o tom aquamide pls? da sa to urobit aj sucasne s prsiami? robi dr.Cerven aj ine metody zvacsenia pier? d.

Mery NR

janica25,
ty druhá nešťastnica :-))
no neviem ako to spravíme. ja som na tom tak isto, teraz mám 4 mesačné bábo a 6 ročné. manžel mi chodí na týždňovky takže to bude masaker doma po operácií. najlepšie by bolo pre nás určite počkať aspoň ten rok a pol, ale ja už ani za svet nechcem čakať. už roky rokúce čakám! ty chceš ísť fakt v júly?! vieš, že potom nebudeš mať nič z leta. žiadne kúpanie, tielka, výstrihy kvôli tej retro podprde..
každopádne pôjdem v januári na konzultačku a skúsim si vybaviť nejaký termín do júna (dúfam, že sa im niečo zruší) a keď nie pôjdem ten september čo aj mám ísť.
lenže keď ja tak veľmi chcem mať prsia už na leto :-((