Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Spekulantka19

Leus,

mne velmi pomohlo cvicenie co mi ukazal moj doktor, hned od 1 dna. Cvicim tak ze postavim sa, ruky si dam na stehna, vyrovnam chrbat, a zacinam pomali zdvihat ruky do obluka a musim si ich dat na hlavu. Take cvicenie ako deti v skole cvicia proti unave. A musim to robit 3x denne po 10 krat. Najprv to bolo hroooznnne, ale asi na druhy den uz ovela lepsie. a fakt mi to velmi pomohlo, tym ze mi nestuhol sval.
Ja mam rez pod prsami, tak neviem ci sa to moze cvicit ked je rez cez pazuchu.

leus

spekulantka
ahoj no dobra si ,ze uz aj pradlo vesias..ja sa ruky este bojim dvihat velmi do vysky, ale co je v urovni mojho tela to robim aj ja...pravy ja mam viac opuchnuty ale to ja si myslim ze koli tomu , ze pravou rukou viac veci robimja ich mam este tvrde a zafaslovane leukoplastom...mna strasne pali zboku pravy prsnik kde som mala dren a dnes som zametala a nerobi mi ten pohyb dobre boli ma vtedy ...

Spekulantka19

Ahojte,

Uz som 8 dni po OP. Je to uz ovela lepsie ako prve dni. V domacnosti uz vsetko robim, len nezdviham tazke nic. Uz som vyprala, vyvesila, navarila, vysavala. Tabletky od bolesti vobec uz neberiem. Ale jasne ze to este citim, a velmi si davam pozor. Dokonca som dnes uz aj 15 minut hula-hopovala (pred tym som zvykla 45 minut, je to super na driek).

Prava strana ma boli viacej, a mam pocit ze asi tym ze som pravacka. Inac jedine co je cudne, ze ked idem vencit psa von a je zima, tak uplne citim ze mi prsia stuhnu a citim ako by boli drevene. Dost nepriemny pocit. Vy ste take nemali?
A pritom som uplne naobliekana, a neni mi zima...

Som poslala fotky barborke. Moj manzel hovori ze sa mu zdaju velke pre mna, ja si myslim ze su v poho.... uvidime, chcem sa mu pacit, tak dufam ze tym ze odpuchnu tak sa mi zmensia este ))

janica25

mery NR
a ako to zvladnes?Uz si to neako predstavujes lebo ja tiez nie a tiez uz chcem mat prsia hotove.No zaroven ja viem tiez ma to odradza ze to bude az v lete ale tiez sa spolieham ze sa nieco uvolni a pojdem skor.No bude fo fakt masaker ako si hovorila tiez rozmyslam co by bolo dobre a to este cvicim 4krat denne vojtovku s malou.Inac dnes mi prisiel meil od dr.Ocenasa a ten pisal ze min 3mesiace po kojeni operuje tak kazdy hovori inaksie.

mia_31

ahojte, chcem sa pridať k babám čo sa chystajú pod nôž :) ja idem v januári k Červeňovi a už mi začína aj lepiť...

davidoff

dadulienka8285

nosím také ako pred OP-kou, len väčšie, mám victoria secret, skiny a calvin klein, tie značky som nosila aj predtým a bola som spokojná. A všetky sú jemne vystužené s kosticami. A aj športovú triumph energy n.

drndula

robí sa to všelijakými metódami. Dočasnými, ako ja kyselina kyselina hyaluronova, remake, alebo trvalými preparátmi ako je aquamid, aj operačne sa dá pera zväčšiť. Je toho viac na trhu. Na nete nájdeš všetko. Treba si to len poriadne preštudovať.

drndula

dadulieka,

vacsinou sa dr. priklanaju k tomu vysokemu profilu ale to zavisi aj od tvojej postavy,koze,svalstva a v nepiosldnom rade, ake prsniky by si chcela mat..niektorym staci mat ich prirodzene,ziadne viditelne zvacse ie,taks a dr. prikloni k nizsiemu profilu (stredny) atd..

baby zaujimalo by ma to zvacsovanie Aquamidom..rozmyslam nad nim uz aj ja dlhsiu dobu,moze mi to drl urobit uz aj pocas opky prsnikov?kolko to stoji?aky je vysledok-dlhodoby?robi sa to inak aj ambulantne?dakujem.. :D

drndula

dadulienka,

rozdiel medzi vysokym a stredným je v tom ze sa nim ma docielit priestorove zvacsenie prsnikov a to hlavne smerom vpred nie do sirky, to znamena, pri vysokom ti ide prsnik viacej dopredu a pri strednom menej.