Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

dakovna
ahoj, ano chod si dat pichnut injekciu, mne poradil 10 den cyklu a menzes som po injekcii dostala na 4.den. Ale limit je ze dostanes do 10 dni, je to podla toho ako kto na to zareaguje. Neplatila som nic, povedala som aj naco to potrebujem a pichli a bolo :)...

Daisynka

BABY

task ja uz mam po opke vcera ma operovali sla som domov z kosic iceckom bolo to v poho len mibolo dlho to sedenie hlavne....prska citim aj prinadychovani aj pri malickostiach ale je to len druhy den snad toryyychlo prejde len sa bojim lahnut ze ako sa potom dostanem hore dosedulebo to mi mc nejde :((( kolky den po opke vam uz bolo lepsie lebo ja o tyzden idem na kontrolu uz do ke tak snad to mi uz bude lepsie bo to bude dost namaheve v jeden den zo za tam aj spät uf

Mery NR

janica25,
ja pôjdem na tú konzultačku k Červeňovi a uvidím, čo mi on poradí. či ísť vo februári alebo počkať do septembra.
písala som si dnes s jednou kamoškou, ktorá mi hovorila, aby som nevymýšľala, je min. mesiac nech mám prsia v kľude žiadne ťažké zdvíhanie, nakoľko implantát potrebuje čas aby sa zrástol s prsným svalom, a keď budem zdvíhať, čo budem musieť ešte 7 mesačné bábo hrozí, že sa môže posunúť atď. a podľa mňa má pravdu. toho sa obávam aj ja, že za to vysolím kopec prachov a nakoniec si ich poškodím. a ževraj ani keby som chcela mesiac vôbec nebudem mať ani silu v rukách malého zdvíhať. možno je to blbosť, fakt neviem. to by nám vedeli poradiť skôr maminy, ktoré to majú za sebou. skôr by nám oni mohli poradiť, kedy sa môžu také 10 kg deti brať najskôr na ruky

dakovna

Kocky, co mali opku u Dr. Kacmara,
v stredu mam konzultaciu u neho v KE. Mam tam predtym este zavolat, ci plati ten termin, alebo netreba?? Som zo ZA, tak aby som zbytocne nesla.
Pisete tu niektore o tom, ze hrozi vam dostat menzes na den opky. Som tu uz ale citala, ze ked to tak vychadza, ze sa da ist na gyndu a pichnut inj., ktora menzes vyvola skor. Je to teda mozne? Ked s niecim takym pridem k mojmu gynekologovi, nebude mu to cudne? Kolko taka inj. cca stoji??

ciciky

ahojte kočky:)
chcem sa Vás opýtať:)
tak uz mam treti tyzden po opke myslim:)
po akom čase sa dá ist do solárka?
a po akom šase s amože lietať?
dakujem pekne
držte s akocky co idete a davjte si pozor kocky co ste po:)
pekny dnik

sevilia1

Ahojte, nikde som to tu nenasla, tak ak nahodou neviete :) tak je super stranka www.implantinfo.com, tam je galerka a su prsia pred a po a da sa vyhladavat, podla veku, vahy a vysky, velkostou prs pred a po, je tam velmi vela foto, myslim ze niektorym trosku pomozu pri rozhodovani vo velkosti, aj ked je jasne ze na kazdej to inak vyzera, ale ked je uz rovnaka vaha vyska a zaklad pred, tak je to myslim dost podobne, tak sa pozrite ;)...