Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

lucy009

cena 1 ml aj s injekciou 480 EUR. Aké množstvo, to nechám na doktorovi, aby to bolo pekné a prirodzené. Dá sa vložiť aj implantát do pery, ale vraj to je cítiť, aj pri bozkávaní a pod nôž nechcem ísť už, tak preto som sa rozhodla s aquamidom a môj doktor s tým má dobré skúsenosti. Idem už za 13 dní, tak sa teším. Však potom uvidíš aké to mám, aby si vedela.

silviklh

drndula,take dva tyzdne,naj by boli tri..ale ak v praci nerobis nic tazke rukami,tak stacia aj tie dva tyzdne.

mia31 ta podprska sa nosi 6 tyzdnov. ale po 3 tyzdnoich,ak ti lekar dovoli,cez den mozes uz aj inu.
ja som tu pooperacnu nosila vyse dva mesiace a veru sa vyplatilo :)

lucy009

ahoj dafidoff,
Tak to je super ze sa to da jednym vrzom:) Ja idem na opku v decembri tak si to urcite dam aj ja, ak to ide naraz. Nebola som si ista ci to ide naraz, lebo viem ze ty si si davala prsia aj nos naraz a peru az neskor. Som potom zvedava na fotecky;) Prsia aj nostek mas perfektny.Baby tu spominali aj nejaky implantat do pery.. A ako dlho aquamid vydrzi a ake mnozstvo si ides dat,resp.ake mnozstvo je optimalne? Este jedna otazocka aka je cena? Dakujem.

mia_31

baby,chcela by som sa opýtať, ja mám operáciu v januári a mesiac nato ideme na lyžovačku, ja nelyžujem ale myslíte,že wellness sa už bude dať? Resp. ako dlho sa odporúča nosiť tá podprsenka.
dík

leus

daisynka
po tyzdni uz bude lepsie , inak ked som tam o pol 12 bola, tak akurat ta doktor dooperoval, rovno ku mne siel od teba :))

drndula

ahojte kočky,

koľko sa odporuca pobyt doma po opke?tyzden dva?budem musiet nastupit asi do prace tak to potrebujem vediet oznamit nadrieadenemu...diky