Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nela311

margareta123

ahoj, chcem sa spýtať ako je to v chirmede to ty si vyberieš doktora? či ako?
lebo som im písala mail a ešte mi neodpísala...
diky

margareta123

jajka

to ano, vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody, tak ja verim, ze budem s nimi spokojna, zatial co som pocula su same chvaly na nich, ale urcite aj Svehlik je velmi dobry odbornik a myslim, ze aj unho by som bola spokojna...

jajka555

margareta
bola som spokojna aj u nich, ale pojdem este na reopku nosa, lebo mi nestaci ako mi ho upravili. aj ked u dr. svehlika sa mi viac paci ten osobnejsi pristup... ale to asi preto ze v chirmede maju vela ludi, inak lekari su fajn

margareta123

jajka

vyskocili mi nejake skolske povinnosti, kedze studujem na VS, tak zapocty, ktore mali byt neskor a sa to skomplikovalo, tak nechcem podcenit zotavovanie, aby som si zbytocne neposkodila vysledok, tak to necham tak na januar, vtedy budem mat snad aj dva tyzdne volna... nie som z KE, asi hodinka cesty od KE, ale uz sa tesim na konzultaciu, som zvedava co mi navrhnu a konecne si rezervujem termin operacie... takze ked si tam bola s nosom, bola si spokojna..?

margareta123

jajka

napokon mi to s panom dr. Svehlikom nevyslo, nebola som ani na konzultacii a ostavam pri chirmede, tam idem 17.11. na konzultaciu, bude to tak lepsie, aj ked som to uz chcela mat za sebou skor, nemala by som ani tyzden na rekonvalescenciu a to sa zase bojim riskovat...

jajka555

leila888
ahoj, ja som po operacii v aute nemala pas zapnuty, len som ho drzala v ruke s tym aby to vyzeralo, ze je zapnuty. popripade si ho vies zapnut, ale len drzat rukou viac od prs. u niekoho to problem nieje ale ja som ho nechcela mat na prsiach, nebolo mi to prijemne. ale ja som zas nemala velku dialku domov

leila888

ahojte baby.

v pondelok mam operaciu a chcela by som sa opytat ako je to s bezpecnostnym pasom v aute-vedeli ste si ho po operacii zapnut?bojim sa aby sa mi s implantatmi nieco nestalo.dakujem za odpoved.

jajka555

bianca1236
takze mama ti kradne podprsenky??? :DDD sranda, som rada ze mne nema kto nosit tie moje :)) moja mama mala stale mega velke prsia, skoda ze som to nezdedila po nej :))) este ju mam v com dobiehat :)) v jej podprsenkach by som sa cela stratila aj teraz po opke :)) len neviem co urobim s tymi vsetkymi co su mi teraz male, mala by som si urobit poriadok v sufliku, ale obavam sa, ze mi ostane prazdny.. ale na vianoce si urobim konecne radost a pojdem si nakupit nejake pekne sexi podprsenky :)) to uz mi sportove pojdu asi na nervy :))