Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

leus
neboj, je to normalne :)) trosku to potrva kym sa to podda. ja som uz takmer 8 tyzdnov po a este ten vnutorny okraj mam taky pevny a napnuty

davidoff

leus

určite je to normálne, ja mám mesiac po OP-ke aj 2 dni a prsia sú mäkšie, ale začali byť mäkšie až po takých 20 dňoch a stále mi mäknú, je to úplne normálne

margareta123

jajka

mne sa takisto pacili vsetky prace, takze uz sa velmi tesim :)

nela

no to je dobra otazka, to by teda zaujimalo aj mna, vobec neviem, ani neviem u koho budem mat konzultaciu, ncham sa prekvapit :) myslim, ze obaja doktori su dobri... :) dokonca mne sa stalo ked som sa objednavala na konzultaciu, ze mi navrhli ist v sobotu, ze tam bude nejaky doktor z bratislavy, ze to je vynimocny stav, tak neviem o koho sa jednalo, ani som to nejak neriesila, kedze mi ta ponukana sobota nevyhovovala...