Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

kocky,

ako je to vlastne s predoperacnym vysetrenim - tie ktore ste boli u dr. Cervena...robi to vsetko iba obvodny lekar alebo je potrebna navsteva aj interneho dr.?mam vypisane vsetky veci,ktore mi maju tam urobit,len neviem ci ist rovno k obvodnemu alebo rovno s tym papierom ku internistovi...nech to vidi co najmenej oci :D dakujem

lamima

daisynka

fuha, tak to klobuk dole pred tebou. A ty si cestovala uplne sama? Aj si sama potom soferovala? Urcite si to tu uz pisala, ale nechce sa mi to hladat, tak sa ta spytam :-) ake mas silikony a kolko ml?
preco si sla az tak daleko?

Daisynka

leus

:)) vidis ja som sladko sla spinkat :)) cesta domov bola dost taka vselijaka skor mi bolo dlho ale ked som potom sla kusom zo za vlastne autom kumne dom lebo byvam 30 km od za tak to auto mi asi robilo horsie ako vlak.Ale uz som doma to je hlavne :) personal tam je fakt uzasy stale sa ma chodili pytat ci je vsetko ok a ci ma nic neboli ci nechcem na wcko a tak uplne super aj na nocnej sestricka taka ukecana baba zlata :)vecer mi uz doma bolo uplne v pohode ze skor som len taka stiahnuta z tej podprdy ale davam si zatial tabletky co mi dali od bolesti len rano ako som sa dnes posadila tak riadny tlak ale o chvilu to preslo a uz tu chodim po dome hore dole lebo sa nudim jak dabel :) prsa som trosku kukla sak zvedavost a vyzeraju super uz sa tesim :) vo stvrtok idem na kontrolu...som rada ze som si vybrala &kacmara ozaj je zlaty aj cely kolektiv pracuju so štipkou prijemneho humoru a to sa mi pacilo :))) ja mozem len odporucit aj ta dialka mi za to stala!!!

lamima

dakujem :) teraz momentalne sa citim dobre ako bolo a co som pisla vyssie pre leus :) ano cestovala som vlakom do za a este zo za 30 km domov autkom ale zijem som doma da sa to prezit vsetko nehovorim ze vsetko je priijemne ale s tym kazda musi ratat ze neco na tom bude aj neprijemne :) ale ked som doma v klude tak sa citim dobre :)

solnicka

tak baby ja som 6 den po a musim povedat ze sa to naozaj stale zlepsuje... uz neberiem ani tabletky od bolesti vobec ale stale beriem ten ascorutin lebo ja verim tomu ze to pomaha :) a aj placebo efekt dokaze vela spravit :)))
a co ste sa bavili o tych modrinkach tak aj na to pomaha a preto si myslim ze baby od cervena nemaju take modriny lebo oni to odporucaju 7 dni pre brat...
A co sa tyka tych tvrdych prs, mne sa moje vobec nezdaju tvrde tak neviem ako to myslite lebo mne sa zda ze su celkom dost v pohode ale tak urcite su este napuchnute.
uz sa tesim ked si ich uvidim lebo ja sa bojim podprdku rozopnut ked vraveli ze nee...tak ja len tak nazeram pod ;)

davidoff

rita149

no paráda, tri tam budeme :)) potom sa ozvite, ja nebudem vedieť ktoré ste ktoré, ja mám v galérke aj svoju tvár, keďže som dáala aj fotku nosa, tak sa smelo prihovorte :DDD Teším sa na kontrolu :) Lebo odídem odtial s novou perou. Tak sa teším na vás :D

jajka555

leus
asi je to vec nazoru, popripade na kazde telo to moze inak posobit. chce to asi len trpezlivost, predsa to bol velky zasah do organizmu a bolo narusene tkanivo a sval, ten opuch tam nejaku dobu bude, cize neviem ci sa to da niecim urychlit