Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Vladka v lokalke som bola. Nejak neviem velmi ze jak, vnutorne to zasil aby to bolo vyssie. Musim sa ho opytat..A po som tak rok a pol

leus

bianca 003
krasne ich mas prirodzene ...
speulantka
asi napodobne mi vyzeraju teraz prsia, ako Tebe, tiez mi tak stoja dako a vidim ze aj ty mas tam podliatiny

leus

niektora tu pisala ze jej zvykne byt zima...mna teraz poveceroch zvykne drglovat zima, zacne z pod prsnikov, ktovie ci ma implose nechladia :)to v takych navaloch mi zvykne prist zacne z pod prsnikov a prejde potom celym telom...a inak taka otazka ,ako zena zisti ze imlpose telo neprijalo?

Daisynka

leus

ee ja som sama sla cikat teda sestra mi helfovala :) a to som v noci este aj menzes dostala hej :) no polepene to mam mam to tak ze zhora a zdola podlepene ale nejak som ju tam nahmatala ani neviem jak popod to asi to mam nejak tesne alebo som tam nieco ine nahmatala :)) ale bolo to presne ako jazvy take dlhsie a uzucke skor som premyslala ze to citit ako tie vstrebatelne stehy...

leus

daisynka
to si si uz ako sahla, ved ja to mam polepene tam cele...a este to wecko, ty si nemala kateter?/cievku na odvadzanie mocu? /

Daisynka

leus

no tak sme sa moli stretnut ...ja predpokladam ze na stichy pojdem potom za tyzden tiez...ale ja mam tu jazvycku taku tenucku ze som tam ani nitky ani nic necitila som si ju sice nevidela ale musela som si trosku šahnut :)

Daisynka

lamima

soferovat som isto nemohla ani dva tyzdne po opke sa soferovat nesmie to by si nezvladla :) ja som sla vlakom IC s kamoskami ktore prisli premna do KE a preco tak daleko ?? Lebo v chirmede su uzastni ludia skvely personal super doktori ja som sa citila ako doma fakt :) a ja mam 375 ml anatomy vysoky profil :) ked uz budem odbalena budu aj foto ale to az ked ma oni odbalia :)