Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Daisynka

Babenky

Aj vas ked rano vstavate z lahu do sedu potom tay tlak strasny na hrudi obleje?? Lobo ja mam lavy prsnik uplne v pohodicke ale pravy obcas citim tak zhora a ked rano vstanem z postele do sedu tak mam pocit ze mi ho urve taka bolest a tlak ale to asi koli opuchu ze ? lebo citim ze ho mama trosku opuchnutejsi zvrchu ale lavy ani neviem ze je prirobeny :)

Daisynka

Babenky

Aj vas ked rano vstavate z lahu do sedu potom tay tlak strasny na hrudi obleje?? Lobo ja mam lavy prsnik uplne v pohodicke ale pravy obcas citim tak zhora a ked rano vstanem z postele do sedu tak mam pocit ze mi ho urve taka bolest a tlak ale to asi koli opuchu ze ? lebo citim ze ho mama trosku opuchnutejsi zvrchu ale lavy ani neviem ze je prirobeny :)

drobec5

jankamichal

krásne máš prsia, naozaj krásne, také prirodzené
prosím ťa koľko ťa to so všetkým stálo?
lebo ja asi tiež pôjdem k očenášovi, tak aby som vedela cca cenu, lebo tiež si chcem dať anatom.imploše..
díky

pupavicka7

ahojte,kocky :-)som tu nova,ale citam to tu uz velmi dlho,a konecne uz som pevne rozhodnuta ist na opku.no som po dvoch detoch a uz po 40-tke a tri roky kojenia.bola by som velmi rada ak by sa mi ozvala nejaka kocka v podobnom veku.ja som uz bola aj na konzultacii pred rokom a v tedy mi dr.navrhol 450ml okolo brad.a este aj z koze trosku prec, mam 175vysku a 65kg.budem vdacna, za kazdu informaciu a radu.dakujem pekne.pupavicka@azet.sk

bodynka

Ale bolelo, aj som odpadla je to neprijemny zazitok.radsej narkoza.
No moj pokles bol blby furt mi vytrcali dvorce ,mala som to dost blbe .
Robil mi to pan doktor Cerven. Ja sa ti spytat neviem,ved to uz mas zapar. Tebe to jak ide robit? Mne to vnutorne sil ale ze jak sa mu to dalo neviem. Dva dni tu nebudem..musim uz ist ahoj