Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankamichal

drobec5..prepac,ze pisem az teraz..ale len teraz mi to ukazalo tvoje spravy..o tych cenach mozme popisat aj na maily..napis mi tvoj mail a napisem ti..nechcem to takto verejne pisat..ze kde je to lacnejsie a kde nie..aj ked som to uz napisala ale rozobereme to v maily..mas sa na co tesit to ti poviem..je to suepr..a ked si das prve tricko alebo podprdu, plavky supeeeeer...vsak napis mi tvoj mail a tam popiseme..:)

Daisynka

potom som poslala Baške jednu foto len taku narychlo co som pre frajera fotila ze ako to asi vyzera lebo je v Belgii tak tu bude ale to je ozaj len take šup šup lebo sa bojim moc rozopinat :)

ingrid 05

jankamichal

super máš prsíčka, už sa neviem dočkať kedy sa aj ja budem pýšiť takými krásnymi... veľmi sa teším :D ... a už si v pohode s tým prsníkom? bola si aj v piatok na kontrole?

drobec5

jankamichal

a nevieš náhodou aký je cenový rozdiel v leviciach a v banskej bystrici?
lebo by som isla kludne aj do Levic keby to bolo oveľa lacnejsie...
tá cena závisí hlavne od značky implantátov nie?

jankamichal

drobec5...no ja som bola v leviciach na konzultaciu mi dali termin hned druhy den ako som volala,ale to sa mi nedalo,tak som sla ptom o tri dni..a opku som mala asi o tri tyzdne ci ako uz si napamatam..ale mohla som mat termin aj skor..neviem ako to bude v bb..skus si tam zavolat poslem ti sem link..
essurclinic.sk
tak si kukni kontakt a zavolaj im..ja som bola s dr spokojna, je super..vsak ciciky ti tiez povie..je odbornik s velkym O..ak mas este otazky kludne sa opytaj a napisem ti..

drobec5

jankamichal

ja som z d.kubína tak by som chcela ist do BB len este sama sa neviem rozhodnúť ku komu, no ty máš naozaj krásne tie prsia tak viem že doktor odviedol super prácu...
a kolko si prosim ta čakala na konzultaciu a potom na opku?
ja by som chcela stihnut opku v januari..

jankamichal

davidoff..dakujem, vybornu pracu doktor odviedol..len mam este trosku pravy prsnik opuchnuty..ale uz je do kazdym dnom lepsie..tesim sa na normalne podprsenky..aj ty mas pekne prska..tak uz sme prsatice, paradnice..jaaaj tak sa tesim z toho

drobec5..dakujem..ja som bola s dotkorom ocenasom spokojna uplne..a kam sa chystas?viem,ze ma kliniku v bb svoju, potom operuje v leviciach, nitre a puchove sa mi zda..vsade to stoji inak..ja som bola v leviciach a operacia ma stala 2600€ + konzultacia 14€+ predoperacne u mojej internistky 17€ + lieky potom 19€ + mne zobrali este krv(ale to bolo omylom no zaplatila som 12€) a samozrejme cesta stale..a este som zabudla 16€ anesteziologicke vysetrenie v nemocnici.no ja mam najlacnejsie anatomicke co tam mali..tie najdrahsie v leviacich stali nejak 3200€ spytaj sa ciciky ona ti tiez napise..ona ma tie najdrahsie..takze neviem ako je to na tych inych klinikach,kde ocenas operuje..ale som sa ho pytala kolko stoja najdrahsie v bb tak nejak hovoril 2900€ alebo 3000€ nieco medzi tym..neviem presne..kam chces ist?ale myslim,ze si si vybrala dobreho doktora

Daisynka

jajka

kedsi sadam ani nie skor ked si z lahu idem sadnut a to len jeden a tak treba to prezit :)

leila888

ahooj jasne pamätam :)) mne vyratal nejak 2100 eur zaa 325 ml nagor stredny profil teraz ma vlastne anatomy 375 vysoky profil vysli na 2400 ....na klinike som vlastne bola den noc a pol dna este a potom som sla domov na doma som dostala antibiotika a nieco na bolest ale mozhem povedat ze super ze sa tesim ked pojdem na kontrolu a zas vsetkych uvidim :)

leila888

Daisynka

ahoj,gratulujem ti k novym prsickam.mna zajtra caka opka u dr.pikulu.uz sme si spolu pisali.mozno sa pamatas.chcela by som sa ta opytat,kolko tebe vtedy vypocital operaciu so vsetkym a ci nahodou nevies co kolko stalo pretoze mne to nerozpocital.mna bude operovat vo zvolene,budem mat eurosilikony 550ml.dakujem ti pekne za odpoved.

jajka555

daisynka
ahoj, aj ja som mala taketo stavy, ked som si sadala citila som tlak v prsiach, citila som to asi take dva tyzdne, potom sa to zacalo zlepsovat