davidoff..dakujem, vybornu pracu doktor odviedol..len mam este trosku pravy prsnik opuchnuty..ale uz je do kazdym dnom lepsie..tesim sa na normalne podprsenky..aj ty mas pekne prska..tak uz sme prsatice, paradnice..jaaaj tak sa tesim z toho
drobec5..dakujem..ja som bola s dotkorom ocenasom spokojna uplne..a kam sa chystas?viem,ze ma kliniku v bb svoju, potom operuje v leviciach, nitre a puchove sa mi zda..vsade to stoji inak..ja som bola v leviciach a operacia ma stala 2600€ + konzultacia 14€+ predoperacne u mojej internistky 17€ + lieky potom 19€ + mne zobrali este krv(ale to bolo omylom no zaplatila som 12€) a samozrejme cesta stale..a este som zabudla 16€ anesteziologicke vysetrenie v nemocnici.no ja mam najlacnejsie anatomicke co tam mali..tie najdrahsie v leviacich stali nejak 3200€ spytaj sa ciciky ona ti tiez napise..ona ma tie najdrahsie..takze neviem ako je to na tych inych klinikach,kde ocenas operuje..ale som sa ho pytala kolko stoja najdrahsie v bb tak nejak hovoril 2900€ alebo 3000€ nieco medzi tym..neviem presne..kam chces ist?ale myslim,ze si si vybrala dobreho doktora