Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

dievcata,ked pisete instrukcie ako sa dostat do galerie,piste prosim,ze treba aj nick,ja musim potom kazdej odpisovat na mail...

Mery NR

jankamichal,
môžem sa ťa spýtať koľko rokov má tvoja malá, lebo spomínaš, že ju už sem tam zdvihneš. aj ti doktor povedal, ako dlho by si ju nemohla vôbec zdvihnúť??
ja mám ísť na budúci rok na operáciu a môj malý vtedy nebude mať ani rok, preto neviem ako to s tým dvíhaním, či ho po 2 týždňoch môžem aspoň sem tam zdvihnúť..

pupavka007

babenky, po akej dobe od opky je možný plnohodnotný pohlavný styk? Myslím to tak, že nemusíte mať strach a báť sa aby sa partner dotkol vašich pŕs... poprípade ich priľahol... možno trochu odvážna otázka, ale aj o tom je život ;)

drobec5

mia 31

ahoj, pošli svoje prsia (stači bez hlavy) a pošli to barborke na mail baskabahnova@centrum.sk a ona ti pošle inštrukcie, prihlasovacie meno a heslo

mia_31

baby, kde si pozeráte tie fotky, aj ja by som potrebovala inšpiráciu, ponevač ešte vobec neviem aké. po konzultácii budem múdrejšia ale pekné by som si pozrela :)

zajacik_006

jankamichal
no aké máš nádherné prsia. Cez to všetko,čo si písala o problémoch s nimi vyzerajú ukážkovo. Pán doktor Očenáš má fakt zlaté ručičky.

Drobec5
mňa vyšla v PU operácia do 2700eur. Mám anatomické mentory 330ml.