Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Daisynka

jajka, davidoff

dakujem baby :) vo stvrtok idem na prvu kontrolu po tyzdni a asi mi to len na novo prelepia a potom niekedy mozno o tyzden na stehy a uz ma odlepia pekne jasnee budud potom fotees :)

jajka555

daisynka
davidoff ma pravdu, su krasne a to si este len par dni po opke :)) takze mozes byt viac ako spokojna :))) kedy ti daju dole leukoplasty?

davidoff

Daysinka

o tom nepochybuj, sú krásne, to vidno už teraz, potom keď Ti dajú dolu všetko to okolo, odfoť a dolož foto, budú ukážkové :))

Daisynka

davidoff

dakujem ja som ich videla este max takto ale som uz taka zvedava ze ani neviem co ved furt nakukam no neodolala a musela som jednu foto :) ale mam pocit ze sa podarili pekne :)))

gypsi1

Ahojte baby. Chcem sa spýtať, či náhodou neviete aký je rozdiel keď vám dá doktor implantát pod sval a keď ho dá pod žľazu. Myslím tým či nie sú nejaké problémy v budúcnosti. Či už s jedným alebo s druhým.

barbora10

Mery NR

rataj s tym,ze tych 6tt drobca na rukach nosit nebudes.podvihnut,alebo mu pomoct niekam vyliezt,to mozes aj skor,ale nosit na rukach minimalne 6tt isto nie.

barbora10

pupavka

na to prides urcite aj sama:)so sexom je to tak isto ako aj s inymi pracami.do doby,kym nie je vsetko uplne ok,tak treba byt opatrna.