Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pata22

jajka555

a prečo nie k nemu?
mám s ním nejakú skúsenosť?
ved práve preto som tu aby som sa od vás čo už máte po opke dozvedela čo a ako...

jajka555

pata22
ja by som k juraskovi nesla, to je moj osobny nazor, ale odhovarat ta nechcem, podla mna skus ist k viacerm na konzultacku a potom sa rozhodnes podla toho kto na teba aky dojem urobil.

pata22

daisynka

ahoj, a môžem sa spýtať aké máš imploše?či okrúhle alebo anatomické?
a koľko ta to stálo so všetkým?
dakujem

Daisynka

pata22

ahoj s tymto doktorom nemam skusenosti ale citam ze ides do kocix ja som bola v kosiciach v chirmede u dr kačmara a mozem dat len samesamucicke pozitivne odporucania aj na pristup aj na pracu :)

pata22

baby

ahojte, som tu nová, chcem sa spýtať či máte niektorá z vás skúsenosť s doktorom Viliamom Juráškom z Košíc??
Mám ísť k nemu na konzultáciu, tak ak ste niektorá u neho bola tak budem rada, ked mi napíšete ako ste s ním spokojná...
Dakujem krásne

Spekulantka19

Ahoj Daisynka,

noooo))) ja mam od opky take cudne brucho, akoby opuchnute, a neviem si ho ani vtiahnut. Normalne mi akoby trci, ale ja som nikdy v zivote nemala brucho, uplne ploche...no ale teraz hruza....

Dufam to tak nezostane)))

jankamichal

Mery NR
ahoj no moja mala ma 1,3 roka..snazim sa ju vobec nedivhat..raz som ju dala do kocika a z kocika vybrala..a tak ked sedim na nohach a je zla,tak si ju dvihem na nohy alebo tak pod..ale nenosila som ju a ani nebudem, lebo potom ma to bolelo..takze si musis babatko naucit nebyt na rukach...nasa mala je ok,kym ju nemaju svokrovci..a nastastie od vtedy ako som bola na opke ju nemali..lebo ja som s nou sama doma, sem tam dojde mamca mi pomoct alebo idem k nej..ale musim sa spoliehat sama na seba,takze na ruky ee...drzim palce