Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

folk
ake mas teraz miery? vysku, vahu a tak.. ak chces vacsie podla mna je este cas to zmenit. vedela by si zajtra zavolat lekarovi a dohodnut sa na vacsej velkosti

folk

Ahojte, o tri dni idem na operaciu a bude ma robit Dr, Kluka, poznate ho niektora? Navrhol mi 290 a bojim sa, ze budu male

Daisynka

pata

hej je tam magdo a kacmar a ja uz ani neviem presne ale tak u kacmara som bola na kolnzultacke mozes si vybrat ale aj magdo je super ako pristupovo myslim lebo on ma po operacii na druhy den zasa preväzoval a bol strasne zlaty takze je takisto urcite velmi sikovny oni su obaja taky v pohode :)))

pata22

daisynka
a ešte sa chcem spýtať ako je to tam s doktormi?tam robi doktor margo a kačmar?
to si si sama vybrala doktora kačmara?

pata22

daisynka

no tak to tam určite zajtra zavolam a dohodnem si konzultáciu, lebo nechcem sa urýchliť a isť k tomu najlacnejšiemu doktorovi a potom lutovať a na chirmed som počula len samé chvály...
no ja bývam pri ružomberku tak to mám celkom daleko ale tá cesta mi až tak nevadí, hlavne aby som bola spokojná...

Daisynka

pata22

na konzultacku mozno do dvoch tyzdnov a operaciu som mala presne o mesiac po konzultacii :) ja som bola na konzultacke 11 okt a na opke 10 nov:) takze urcite ano ale ak mozem odporucit tak si tam na konzultacku zbehni stoji 10e aspon budes mat prehlad.

pata22

daisynka

a tam si ako dlho čakala na konzultaciu?
a ako dlho potom na opku?lebo ja by som chcela opku stihnut zaciatkom januara tak či je to tam mozne

Daisynka

pata22

ja som 4dni po operacii mam anatomicke 375 ml vysoky profil nagory....a stalo ma to vsetko 2400 eur tiez som bola najprv inde na prvej konzultacii a potom som bola v chirmede a ani sekundu by som nepremyslala sice som mala prvu cenu navrhnutu v tej inej klinike nizsiu ale tam mi navrhli gulate implose ale ja som max spokojna a sice ich mam este len par dni som rada ze som rozhodla pre anatomicke mne doktor kacmar povedal ze jabudem mat pekne aj s anat aj s gul lebo mam svoj zaklad pekny a symetricke prsia.Ale je tam uzasny pristup ja som sa tam citila ako princezna miestami :)))

jajka555

pata22
ja som ho raz kontaktovala ohladne jednej veci co som chcela u neho riesit, neboli to prsia, najprv bol ochotny, ale potom sa na to vykaslal a neozval sa mi viac, cize mi to prislo dost neprofesionalne