Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucky363

leus
no tak to si ma velmi nepotesila.dufala som ze pomalicky to zvladnem sama.ake implantaty si si dala ty?mas stale take tlaky v prsiach alebo uz je to menej?

lucky363

ahojte baby.chcem sa opytat.som piaty den po opke,a stale nedokazem sama vstat z postele.ako ste to vy robili?dala som si 400 ml okruhle ale mne sa zdaju malo,aj ked moje som mala take dvojky,pridu mi dost male.zacinam lutovat ze som nesla do vacsich.

lucky363

ahojte baby.chcem sa opytat.som piaty den po opke,a stale nedokazem sama vstat z postele.ako ste to vy robili?dala som si 400 ml okruhle ale mne sa zdaju malo,aj ked moje som mala take dvojky,pridu mi dost male.zacinam lutovat ze som nesla do vacsich.

Mery NR

www.avelane.com

neviem či mi to admin nezruší, ale na tejto stránke sa baby čo chystáte pod nôž dozviete veľa užitočných vecí.

Mery NR

www.avelane.com

neviem či mi to admin nezruší, ale na tejto stránke sa baby čo chystáte pod nôž dozviete veľa užitočných vecí.

pata22

daisynka

aha tak tam zajtra zavolam a uvidim co mi povedia
no a to si teda mala daleku cestu do KE tak som rada ze si spokojna, ja sa toho všetkého trocha bojím, už to chcem mat za sebou, najhorsie je vybrat si toho správneho doktora ktorý je aj cenovo výhodný a robí kvalitnú prácu...preto chcem ist do košic

Mery NR

barbora10, jankamichal
Ďakujem pekne za odpoveď. máte pravdu, bude asi rozumnejšie neponáhlať sa a počkať aspoň do toho 1 roka, kým bude malý samostatne chodiť.

jajka555

folk
a miery pod a cez prsia mas ake? zalezi od toho ake prsia chces mat. ja som chcela velke, tak som aj do takych sla, ale aj tak sa mi nakoniec mali :))) treba si to poriadne premysliet, lebo to uz bude na dlhe roky