ahojte baby :) ale ste tu toho popisali.
jajka555
pekne fotky si pridala, ako sa ti pekne usadzaju :) ja uz som mame objednala podprsenky, nech mi vrati moje kriklave :D sa tesim na leto ako to bude pekne svietit pod tielkami. inak uz cvicim skoro naplno, myslim cele telo okrem ruk a prs. na beziacom pase som si pridala a v pohode sa dalo, podprsenka drzi ako hluchy dvere :) a skusala som aj na ruky ale to sa este neda, prsia nepustia zatial.
inak baby skusali ste nahanat handrou muchu? som dva mesiace po opke a veruze to nebolo prijemne, tak sa rozmachnut po plafon, zabolelo az som sa zacudovala :D ze taka hlupa cinnost mi este robi problem :D
baby co ste pridavali fotky, krasne prsia mate :) zavidim vam ako dobre na vas vyzeraju male velkosti, ja keby som drobnejsej postavy tak tiez si dam take do 300-350, vyzera to super take prirodzene. ako som spokojna so svojimi, ale zeny vzdy tuzia po tom co nemaju ;)
folk
a aku vyslednu velkost by si chcela? ze sa ti zda ze 290 bude malo? to su take B ako u ktorej, aj take vedia vyzerat krasne ale zalezi od teba a nielen od doktora ake chces. aby si nelutovala ze si tuzila po vacsich a on ti spravi "iba" prirodzene.