Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ingrid 05

zajacik_006

... smiem sa opýtať? máš implantáty pod sval alebo žľazu? Mne navrhol dr. Očenáš 375ml anatomické, ale neviem či to nieje veľa... aká si vysoká a koľko ml máš?

ingrid 05

Mary NR

... ahoj, ja idem tiež k dr. Očenášovi... som objednaná na 15.2.2012...a neviem sa už dočkať :)

zajacik_006

Mary NR
v galérií sú ešte balinea40,anela59,ciciky bola tiež u dr. Očenáša a určite každú chvílu pošle Barborke fotky.Škoda,že balinea a anela ešte neposlali novšie fotky,aby bolo vidieť ako sa časom menili. Určite sa nemusíš báť,ja som videla doktorovú prácu naživo a fakt robí pekné,prirodzené prsia. A zvlášť,ked Ty si z NR,tak by som neváhala. Ale asi si ešte budeš musieť počkať,kvôli kojeniu,však?

jajka555

bianca1236
ahoj :)) tak to si sikula ked uz takto cvicis :)) ja som bola v sobotu v posilke a tiez uz to je super :)) ruky este necvicim, ale uz viac zvladnem, aj beznych cinnosti. mne akurat robi problem napr. vylestit zrkadla, lebo to treba pritlacit a lestit velku plochu, trosku blby pocit. a mas pravdu, konecne sa pekne usadzaju, uz to vyzera dobre :)) takze som spokojna :)) verim, ze aj ty. ranky ako, pekne sa hoja?

Mery NR

jankamichal, zajacica006
viete mi poradiť ešte v galerke niekoho komu robiť prsia Očenáš? v poslednom čase začínam nad ním rozmýšlať, keďže som z NR a on aj tu robí by som to mala len na skok a nemusela by som sa trepať do BB. dnes som už aj volala na kliniku a nie je ani dlhá čakačka u neho cca mesiac. ale išla by som až v máji v júny keď bude mať môj malý aspoň rok.
Spekulantka19
neuvádzaš pri fotke kde si bola. môžem sa spýtať tebe kto robil?

Bianca1236

ahojte baby :) ale ste tu toho popisali.
jajka555
pekne fotky si pridala, ako sa ti pekne usadzaju :) ja uz som mame objednala podprsenky, nech mi vrati moje kriklave :D sa tesim na leto ako to bude pekne svietit pod tielkami. inak uz cvicim skoro naplno, myslim cele telo okrem ruk a prs. na beziacom pase som si pridala a v pohode sa dalo, podprsenka drzi ako hluchy dvere :) a skusala som aj na ruky ale to sa este neda, prsia nepustia zatial.
inak baby skusali ste nahanat handrou muchu? som dva mesiace po opke a veruze to nebolo prijemne, tak sa rozmachnut po plafon, zabolelo az som sa zacudovala :D ze taka hlupa cinnost mi este robi problem :D
baby co ste pridavali fotky, krasne prsia mate :) zavidim vam ako dobre na vas vyzeraju male velkosti, ja keby som drobnejsej postavy tak tiez si dam take do 300-350, vyzera to super take prirodzene. ako som spokojna so svojimi, ale zeny vzdy tuzia po tom co nemaju ;)
folk
a aku vyslednu velkost by si chcela? ze sa ti zda ze 290 bude malo? to su take B ako u ktorej, aj take vedia vyzerat krasne ale zalezi od teba a nielen od doktora ake chces. aby si nelutovala ze si tuzila po vacsich a on ti spravi "iba" prirodzene.

Spekulantka19

Lory a folk,

ja mam 255ml, a mam 164 cm a 49 kg. Som 10 dni po OP, a som velmi spokojna, a tiez som sa trapila ze ci nemam dat viac, a ci nebudu male. Vy ste trochy vyssie a tak urcite 290 bude super).
drzim palce)

lory

folk
ja mám tiež navrhnuté 290ml, mám 168 a 54kg....na op idem až vo februáre.Tiež som mala stavy, že som si asi mohla navrhnut vačšie ale chcem vyzerat prirodzene a ked dr. povedal že 290ml na poju postavu je prirodzene tak to tak určite je a už sa nad tým netrápim. Musíš mať v tom jasno ako chceš vyzerat. Aj moja sesterka má 290ml a má miery presne ako ty. Vyzerá to uplne super. Takže ak chceš prsia na tvoju postavu tak sa určite neboj, tieto sú ideálne. :-) Držím palce

leus

lucky
neviem ci je to tlak ale taky pocit napnutia a lavy ma zacal vcera zvrchu palit aj na dotyk -teraz neviem ci rany citim viac lebo zvrchu odpuchol , alebo co to je...pravy je stale opuchnuty cely...mam nagor a ja mam s chrbticou problemy preto sa neviem postavit sama, som strasne stuhnuta