Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

ingrid 05
ani ja som nechcela vyzerať vulgárne a to boli aj moje prvé slová,ked som prišla na konzultáciu. Hlavne som chcela pevné a tak sme sa dohodli na 280ml,ale potom som išla ešte na jednu konzultáciu,lebo ked som tu čítala dievčatá a tie radili ísť do väčších,tak som chcela aspoň 370ml. Ale to mi už u lekára neprešlo,kvôli mojej stavbe tela a vraj by mi išli moc do strán. A tak sme sa dohodli na 330ml.No a teraz by som chcela ešte viac,ale moje okolie sa ma pýta,či mi tak náhodou neudreli už tie silikony na hlavu:-))). Ale všetky babenky presne vedia o čom píšem.

Daisynka

ingrid05

a kam ides na operaciu ?? ja som za operaciou cestovala tri hodiny ale platila som asi o cca 700 eur menej co si myslim ze je dost !!! lebo 3000 eur uz je podla mna hodne

Daisynka

ingrid 05

Ahoj ja mam presne anatom 375 vysoky profil a to meriam 170 vazim 48 a pod prsiami mam iba!!63!!! a prsia mam take akurat ako som aj chcela takze na tvojom mieste by som sla urcite do aspon 400 daj si poradit radsej viac ako by sa ti malo malit je to rozhodnutie na dlhe roky :)

ingrid 05

zajacik_006

... no väčšie už určite nie, nechcem pôsobiť veľmi vulgárne, predsa mám už 40 rokov ;) ale kebyže som mladšia, tak asi uvažujem aj o väčších :) veru cena je dosť vysoká, ale je to investícia možno až do konca života...

zajacik_006

inrid 05
fúúha,ostala som zaskočená nad tou cenou. Ja som platila do 2700eur,presne si to už nepamätám,zrejme záleží od kliniky.
Na Tvoje miery budú prská v pohode. A nechceš väčšie? Lebo všetkým žienkám sa nám potom máli. S jedlom rastie chuť a skoro každá chce mať väčšie:-). Ale lekár vie najlepšie aké má dať,tak sa neboj.

ingrid 05

zajacik_006

... ja som vysoká 176cm/64kg, obvod pod prsiami mám 80cm... myslím,že od Mentoru anatomické, viem, že ma šokovala cena 3128€ (cena vrátane zákroku, implantátov, anestézie, pobytu v klinike)... idem vo februári v Leviciach

zajacik_006

Mary NR
no máš to ťažké,rozhodnúť sa či pre lekára ako aj ten pocit mať čo najskôr pekné prsíčka. Hlavne sa Ti musia ukľudniť mliečne žľazy a potom šup do toho. Držím palce už akokoľvek sa rozhodneš. Ja viem,že keby bolo na Tebe,že pôjdeš na opku už zajtra.

zajacik_006

ingrid 05
mám pod svalom. Som krpec 159cm a 48kg,pod prsiami 70cm. A Tebe lekár pri akých mierach navrhol 375ml a akú značku? A ešte kde pôjdeš na operciu?

Spekulantka19

Ahoj MeryNR,

mne robil operaciu dr. Palencar v Bratislave, som odtial a som pocula o nom len dobre, a som aj videla jeho pracu pred tym, tak ze som ani nevahala nad inym doktorom.

Na konzultaciu som cakala asi 2 tyzdne na opku 3 mesiace.

Mery NR

zajacik006,
áno musím čakať. kojiť už nekojím a teoreticky by som vo februári aj mohla ísť, ale baby mi tu poradili radšej počkať kým malého nebudem musieť už na ruky brať. k červeňovi na opku som objednaná na september, lenže určite chcem prsia do leta, tak preto rozmýšlam k inému a ísť skôr.
inak dnes mi volala sestrička od Červeňa, že na piatok sa im uvolnil termín na konzultáciu či nechcem ísť skôr, ale nevyhovuje mi to.. tak skúsim ešte trošku pobosorovať a možno sa im uvoľní aj termín na opku skôr tak na máj,jún ako to mám v pláne :-)