Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ingrid 05

pupavicka7

... no moja malá to ešte nevie. Chcem ju na to pripraviť, ale neviem ako... tiež mám aj dospelú dcéru (21.ročnú) tá je s tým v pohode, vie to aj môj manžel... a vlastne je to moje rozhodnutie a moje telo, takže ostatný sa to dozvedia až keď to uvidia a viac neriešim :)

pupavicka7

ingrid 05
..tak to mas doma tiez kocku ako ja ,no ja som aj malej vravela ze si dam vecie ciciky ale jej sa to vobec nepaci a ked ma vydi, ze som tu a pozeram nejake fotky tak stale hundre,ze ona chce aby som mala take ake mam,mam este aj syna ale ten je dospeli a ten to chape a schvaluje,ale uz neviem ako to mam malej vysvetlit,aj muz uz jej vravel ,ze to bude to iste len trosku vascie,no a moja mama tej ked som o tom vravela ze asi pojdem tak dobre ze neochorela z toho,nieje to jednoduche ,vsak :-) a ty ako doma vsetko ok ,beru to dobre ??ak sa mozem spytat ?alebo mozno mal s tym niekto skusenos z kociek co su uz po ,poradte ?

Katka54

Imploše a tehotenstvo

Baby, ste tu niektorá, ktorá si dala spraviť prsia nejak krátku dobu pred tehotenstvom? Aký to malo vplyv na prsia?

ingrid 05

pupavicka7

... hovoríš mi z duše :) tie vypchaté podprdy aj mne idú na nervy a to hlavne v lete. Potia sa mi tie malé prsia a mne to ide na nervy...bežne teraz nosím push-up A, ale musím si tam vložiť ešte jedny vypchávky, lebo aj najmenšia podprda mi je veľká :(... ja mám doma 8.ročnú dcéru a operáciu vo februári, pred jarnými prázdninami...

Katka54

MERY NR

Inak aj mne dnes volala sestrička, ale mala som tel. na nabíjačke a vypnutý.. :( a v piatok by mi to inak aj vyhovovalo..

Aj som sa skúšala ešte dovolať teraz poobede, ale nikto mi to už tam neberie..

Škoda.. :(

pupavicka7

ingrid 05
..mne tiez anatomi,ale este neviem ,idem este k inemu dr.co povie na velkost ,ja mam dost siroky hrudnik tak asi preto tolko vela,ja mam pod pr.80cm teras tak A-B pusap,no a hlavne tej pusap by som sa chcela zbavit,hlavne v lete je to neprijemne,a mam este malu dceru 6 rocnu a kojila som ju 2 roky co poriadne vydno ,len sa obavam tej dlzky po opke ze to bude aj 2 mesiace kedy budem moct na plno fungovat ,hlavne v praci ..:-) tak ti drzim palce :-)vela stastia .

Bianca1236

jajka555 jo a ranky sa mi hoja, len to problematicke miesto pod pravou bradavkou este nie je uplne zacelene. ale to sa spravi :) uz si prsia nicim nemazem, ale rozmylam ze nejaky spevnujuci krem kupim, aspon pre ten pocit ze uz neovisnu :)

Bianca1236

jajka555 veru to lestenie aj mne robi problem, ale inak uz ani neviem ze mam nove prsia :) ako nam to ubehlo, ze? :D este nedavno sme stresovali a uz mame dva mesiace za sebou :)

pupavicka7

ingrid 05
ahoj ,no aj ja som uz po 40-tke a vysku mam 175 a vahu 65,este som na opkke nebola ale sa chystam a na konzultacke mi dr.navrhol 450 urcite na moju postavu ,zdalo sa mi to vela ale asi to bude ok.este nemam datum opky :-)a tebe aku velkost navrhol ? asi sme priblizne rovnake :-)