Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ingrid 05

keli

... takže si už 2 mesiace po :-) ako sa cítiš? už sa dá v tejto dobe robiť všetko? a čo sa týka samotnej operácie, niekde som u čítala, že zavádzajú pred opkou kateter... robia to aj v LV?

samantaaa

pupavicka

vies ja som tiez na to myslela ze si to dam urobit tu ale ked moja anglictina nieje az taka perfektna a bojim sa ze by som nemusela vsetkemu presne rozumiet a skor by som sa zverila do ruk slovenskeho lekara
este budem nad tym premyslat

pupavicka7

samantaaa
preco si to nedas spravit v Anglicku? cesta ,potom kontroli to stoji tiez vela penazi,ja som tiez momentalne v Nemecku a idem tu na konzultaciu a uvydim ako je to cenovo co mi povedia ,ale je lepsie ze vies prist na kontrolu kedy potrebujes,aspon ja tak uvazujem ,bude to tu urcite ovela drahsie ako u nas.

samantaaa

ahojte baby chcela by som vediet ako dlho vam trvalo zariadit vsetko potrebne na operaciu
ja byvam momentalne v anglicku a chcela by som to vsetko co najskor
dalo by sa to vobec stihnut v kratkom case??

keli

ingrid 05
Ja som bola tiez operovana u dr. Očenáša a mám miery pod prsiami 80cm, vyska 173 a váha 64 kg. Mam anatomicke mentory 330cc. Pred tym som mala podprsenku B až C a teraz décko. Takže pri tvojich mierach kludne 375 bez váhania by som si dala vobec to nebude vela.

pupavicka7

ingrid 05
presne ako pises,aj ja som sa sama rozhodla,len to je na tom ,ze to nieje tahanie zuba :-) ze si pospis a hotovo,ja o tom uvazujem uz asi 10 rokou,aj financie aj odvaha sa na to dat,v zime je to este v pohode ale ked pride leto a plavky,a o kupovani podprdi ani nehovorim,ze taka baba ako ja velka a hore skoro nic alebo vypchate :-)7.12 mam konzultaciu tak som zvedava ako to dopadne.ak chces mozeme popisat aj na @ moj je pupavicka7@azet.sk