Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

keli

ingrid05
Moja kamarátka má 375ml a má ich pekné, žiaden pretŕčajúci implantát ale mala slabsie béčka s vypchávkami. Ingrid ja som mala dohodnuté s doktorom dve veľkosti, že zoberie na sálu. Jedna veľkosť bola 375ml a druhá 330ml. A on vyberie v danej situácii čo bude najvhodnejšie. Lebo aj ja som sa nevedela rozhodnúť. A dotor Očenáš je milý človek, dá sa s ním dohodnúť. A skonštatoval, že po operácii, že mi bol lepší ten menší implantát.

ingrid 05

keli

ja idem na opku tu v LV, ja sa bojím len toho, že keď tam teraz nemám nič a dá mi tie 375ml pod sval, či mi nebude vidieť obrys toho imlantátu, lebo to nechcem :/ chcem vzhľad prirodzeného prsníka

keli

ingrid05
Máme približne rovnaké miery a mne pripadajú moje terajšie déčka akurát k mojej postave. Lebo tiež som nechcela vypadať ako Pamela. To si môžu dovoliť babenky čo sú ešte mladučké. Ja som mu povedala, že chcem plné céčka, nie malé céčka. Tak mi to aj splnil. A k tej druhej otázke. Nie nemusíš byť nahá aspoň, tak to je v Leviciach. Ja som mala nohavičky.

ingrid 05

keli

... teraz mám tzv. nulky a doktor mi odporucil 375ml anatom. a ja by som chcela k mojej výške a širokému hrudníku také pekné trojky :-) ... ozaj a mpi opke musíš byť úplne nahá? asi blbá otázka

keli

ingrid05
Záleží na doktorovi. Ja som mu povedala, ze by som chcela byť ako prvá tak mi to aj umožnil. Ale keď som bola prvý krát na korekcii, tak som išla až druhá a to bolo okolo 11:30. Ja som sa tiež veľmi tešila, lebo mám doma dve odkojené deti a aj vek urobili svoje. Bolesti sa vôbec nemusíš báť. V Leviciach dávajú flector od bolesti ten je na pooperačné stavy a to ti zabere a bude to v pohode. A akú veľkosť by si chcela mať po operácii?

ingrid 05

keli

... takže ráno pekne nalačno a idú hneď na to? ja sa veľmi teším, (asi neviem aká bolesť ma čaká) už nech je február :)

keli

ingrid05
Kateter? Nie aspoň v Leviciach nie so mnou ležala ešte jedna kočka a ani ona ho nemala. Cítim sa už dobre. Prvé dni to bol des. Ale zo dňa na deň to bolo lepšie. Nedávno som mala zo zubu zapálenú okosnicu a to bola omnoho vačšia bolesť ako prsia. Teraz po dvoch mesiacoch robím všetko okrem velkého zaťažovania rúk.