Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

Katka54,
vyskúšaj tam zavolať zajtra hneď ráno. malo by to byť v piatok o 13.30. ja som im to najskôr zobrala, ale manžel bude v robote a nemá ma tam kto zobrať, tam hodku na to som im volala, že to nakoniec ruším. ty máš kedy konzultáciu? lebo mne ponúkla mimka69 svoj termín na január, takže ten môj na marec je voľný. kočky keď chce niekto konzultáciu na marec ozvite sa!

rory29

ahojte baby prepacte ze sa vam sem motám kedze sa nechystam na operaciu prs ale nosa, no chcela by som sa informovat na dr. ocenáša. Nikde som totizto nenasla prispevok o tom ake robi nosy, od vas citam ze robi krasne prsia, tak sa chcem opytat vás co ste u neho boli ci ste tam neboli na klinike s niekym komu robili nos, ci bol spokojny a ako vyzeral ten nos. Akekolvek info by mi pomohlo, kedze som z LV mamina by bola najradsej keby som isla sem na kliniku, ja som mala vybrateho uz ineho chirurga (rsp. viac chirurgov v zalohe, kedze sa stale neviem rozhodnut), ale ona by bola spokojnejsia keby ma operovali doma nech nemusim cestovat, tak sa snazim ziskat o nom nejake info. Ak nejake mate napiste mi prosim na meil robyn29@azet.sk. Dakujem velmi pekne a este raz sa ospravedlnujem za "od veci prispevok" :)

ingrid 05

keli

... tak to nechám tak ako on rozhodol, tých 375ml... keď som bola na konzultačke a vyzliekla som sa hneď mi povedal 375ml a po premeraní sa v tom iba utvrdil... zverujem sa mu do rúk. Počula som na dr. Očenáša iba pozitívne ohlasy, tak mu verím :)

meli21

baby, prosim o radu, uz som dostala od basky vsetky potrebne informacie, ako si mozem pozriet albumy, ako ste spokojne s vysledkami, kde mate fotky tych zakrokov, aj heslo som dostala, aj meno, len by som sa chcela spytat, ze ked chcem pozriet vase albumy, na to mi vy musite dat vaše heslo? ci ako to funguje? kedze som tu nova :) dakujem velmi pekne :)

keli

mia_31
Mali by byť tie prsia nahé, aby bolo vydieť zmenu. Aké boli prsia pred operáciou a po operácii. Práve preto sa tam tie fotky vkladajú.

mia_31

Kočky, chcela by som poslať Barborke tie údaje a fotku aby ma mohla zaregistrovať do galérky.
Blbá otázka,tá fotka prs ,musia byť nahé alebo stačí v podprde? ďakujem