Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucky363

folk
ja osobne som bola k.o. po operacii,nebola som schopna vstat cely den z postele po operacii,az potom ma raz sestricka dvihla a isla som na zachod ale horko tazko.nic prijemne.taka bolest prve dni.no nikdy viac.

Katka54

Mery NR

vyskúšam, uvidím.. Ja mám termín dohodnutý tiež v marci a opku v auguste. Ale dúfam, že sa mi podarí niečo skôr..
Nevieš, či tu baby niekedy spomínali ako sa zachovali implantáty po tehotenstve?
A ďakujem za info. :)

drndula

davidoff,

tak si aspon nemusim nohy oholit..he he he..bola som prekvapena ze dr.nerobi drenaze?brala som to nejako automaticky..ze hej..

davidoff

drndula

nie sú sieťkované, ale sú krásne :)) a budeš ich mať oblečené až kým neodídeš z kliniky, tak si ich užiješ :)

davidoff

drndula

môžeš mať nohavičky a dostaneš sexy pančušky ešte :))

folk

jasné, že budeš môcť. V pohode som po OP-ke išla sama na WC, neboj sa, sestričky budú pri Tebe, ale bude to určite v pohode :)) Držím palce

drndula

babenky mozete mi poradit,
tie co ste boli operovane v Novamede,pri opke som hola cela alebo mozem mat nohavicky? :D