Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

bianca1236
mas pravdu, rychlo to zbehlo, uz su to dva mesiace a ani sa mi to nezda :)) aj ja mam pocit akokeby to boli moje prsia odjakziva :))) vobec ich necitit, su lahke, nezavadzaju, proste super :)) len aj ja sa bojim nejakeho poklesu, alebo ze prilis sadnu, tak snad sa nic take nestane, a ostanu krasne pevne :)) ten tyzden by som mala ist na kontrolu, ale nejak to nestiham pri mojej praci, takze to asi prelozim o tyzden. ty sa kedy chystas za lekarkou?

jankamichal

leus..no tak to skus vydrzat neboj sa, ono ta to pomalicky bude pustat na ten bok..ja som dost skoro na nom spala..nebolelo ma to ani nic..tak po troske..jaj no utekam ja, mala uz robi zlotu a musim poriadit doma..tak pekny dnik :) papa

leus

jankamichal
bola som v chirmede.no ja sa na bok este bojim, aj je skoro este, tiez som nespavala nikdy na chrbte , ale na bruchu

jankamichal

leus..dakujem :) uz nech mozem nosit vystrihy, heh..a ty si u koho bola?no a ta chrbtica..co ti poviem,aj mna strasne bolela..ja od druheho dna som spavala len na jednom vankusi,cize skoro rovno a to boli rano bolesti..ale hned ako to islo som sa davala po troske na bok a teraz spim na boku bez problemov..ja som nikdy nepsvala na chrbte,ale skor na bruchu a tak toto bolo pre mna utrpenie..ale neboj das sa na bok a bude lepsie :) drzim palce

jankamichal

ahojte kočky...

včera som sem len mrkla,ale nedalo sa mi pisat..bola som tu len na skok..chcem ubezpecit kocky,ktore premyslaju nad doktorom Ocenasom...ja som s nim bola maximalne spokojna a myslim,ze je to vyborny lekar..takze zahodte obavy a hor sa na konzultacie..vsak v galerke pokukajte jeho prace a uvidite..a samozrejme ide aj o celkovy dojem na konzultacii..kazda sama musi posudit, ktoremu doktorovi sa zverí..ja nelutujem a keby som sa mala rozhodnut znova,tak idem opat k nemu!takze drzim palce a prajem vela stastia :)

leus

no baby som 13 den po OP a cez den je to uz lepsie, len rano ma boli cela chrbtica a kym sa nerozhybem aj prsia su strasne stuhnute...

bianca003

catrice
každy zvláda pooperačny stav inak ,,,ale podla seba ti poviem že po 3 týždnoch úplne v pohode :-)

catrice

Babyyy, co myslite??,..mam termin na OPku cca v polke decembra,..dam silvester??,..ako nemyslim tym alkoholicke delirium =D,.ale rada by som isla von medzi ludi,..budem tak 3 tyzdne po Op,..hmm??co vy na to? =D

Mery NR

katka54,
ja som tu zatiaľ postrehy o tom nečítala. ale na nete sa píše, kontrétne na stránke avelane, že po opke sa 2-3 roky neodporúča otehotnieť. ja mám jednu kamošku, ktorá si ich dala pred tehu a rok na to otehotnela. kojiť mohla iba z jedného prsa a prsia jej teraz vyzerajú dosť špatne. ale to je podľa mňa individuálne. ja sa priznám, že aj kvôli prsiam som sa dala skôr na druhé bábo. tiež som chcela ísť na opku ešte pred rokom ale bála som sa toho, že si ich teraz dám spraviť a po kojení môžem ísť znovu. keby som na to mala financie bolo by mi to jedno, ale ja som aj na to dosť dlho šporila.. tak sme si naplánovali bábo a idem do toho na budúci rok. keď chceš moju radu a bábo plánuješ tak o rok o dva, radšej počkaj alebo posúr bábo, ale keď malinké plánujete za 3-4 roky tak nečakaj s prsiami