Ahoj drobec,
ja som 11 dni po OP. A som riesila tu istu dilemu ako ty ;-)
Som vydata a s manzelom by sme chceli mat deti, ale nie teraz. ale asi tak za 3-4 roky. A som tiez rozmyslala ze co mam robit, mam 23, chcem si uzit prsia este za mlada, a zas som sa bala ze co po porode.... A bavila som sa o tom aj s doktorom, povedal mi ze ked si dam prsia tak 100 % nesmiem byt tehotna aspon rok, lebo to by tie prsia uplne znicilo. A 3-4 roky sa uz da, ale najlepsie je 5...
A som predsa isla na opku, a uz mam prsia)) a som tak happyyyy). Aby som sa ukludnila tak som sa rozhodla radsej pre mensiu velkost implosov, aby mi nezatazovali sval a kozu a aby som este mala "kapacitu" na kojenie. POznam zeny co kojili aj po silikonoch, a niektorym sa tie prsia dost posunuli dole, niektorym voobec..... Tak ze som prisla na to ze asi to je velmi individualne, a zalezi od viacerych faktorov ako elasticida koze, velkost a pevnosti svalu, a hmotnost implantatu.
TAk ze ked ches babo za 3-4 roky tak musis zvazit nakolko je to realne aj :-) aj ja som ked mala 20 tak som si hovorila neidem na opku lebo za 3 roky chcem deti))) a teraz este stale sa to posuva)