Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Daisynka

drobec05

Ja som bola v chirmede :) som teraz 6 den po operacii operoval ma dr kašmar a ja by som sa na to dala aj sto kraat este su tam uzasni ludia pristup aj vsetko ja som si zatial prsia videla len oblepene ale su podla mojich predsrav uz teraz.Tam sa nemas coho baat :)

drobec5

spekulantka

ja sa konzultacii a ani opky az tak nebojim, bojim sa toho, ze to nebude spravene podla mojich predstav ale tak idem do chirmedu do kosic a na to som počula len same chvaly tak dúfam ze to vsetko dobre dopadne...
ty si bola u koho?

Spekulantka19

Drobec, konzultacii sa neboj) tam sa nic nedeje, hlavne je opka))

neboj sa, to sa da vydrzat, a ked uvidis svoje nove prsia tak urcite nebudes lutovat))) je to super pocit ked si das svoje oblubene tricko bez podprsenky a vyzera UPLNE inac na tebe))))

ty mas termin v januari, 2 mesiace ubehnu hop-sup))) drzim palce) a kto ti bude robit?

drobec5

spekulantka

no aj ja chcem mat minim.2 deti a to fakt do 30ky by som musela čakat a to nechcem!
tak dúfam ze nebudem lutovat..
tak som zvedava ako dopadnem na konzultácii, uz to chcem mať všetko za sebou...

cinimini87

Ahojte baby
Som tu nová,az teraz som sa zaregistrovala.. Bola som na konzultácii v BB Novamed.
Pan doktor mi navrhol anatomické 320 ml ES na moju postavu 172 cm 55kg.
Opku mám az v aprili,hadam uz dovtedy nejako vydrzim..... :-)
Bojim sa bolesti, ako to budem zvladat po opke....

Spekulantka19

Drobec,

no tak sme na tom podobne)

my chceme mat 2 bud 3 deti), a ked som pomyslela ze porodim jedno za 2 roky ked to posurim, tak OK. ale ked ze chceme dve deti tak zase budem haluskovat ze ci mam cakat na druhe. A ked porodim druhe, tak musim cakat kym narastie aby som ho nemusela dvihat... ako ze never ending story..... Tak potom by som sa k tym prsiam dostala az v neakej 30tke...najskor...a to sa mi voobec nechcelo cakat. Ked mas deti je to ine, a uz ani sa zahojit po opke nemozes kludne, lebo musis ich dvihat, opatrovat, varit, a tak.

tak ze dufam som sa spravne rozhodla, v najhorsom odrodim deti, vykojim, a za 8-10 rokov pojdem na vymenu. ale ked som si pomyslela ze 8 rokov mam cakat na prsia tak sa mi stalo zleee))))

drobec5

spekulantka 19

ja mám tiež 23 rokov a tiež si chcem tie prsia užiť ked som mladá a nie čakať dalších x-rokov....a teraz ked sa mi blizi konzultáciu tak mám z toho akúsi dilemu...

Daisynka

leus,jankamichal

presne neboj to vsetko prejde a potom sa uz len budes radovat :) ja uz mam aj rana celkom v pohode pretoze nieje dobre spavat uplne rovno ako pisala jankamichal lebo potom ten tlak rano to je hrozne !!! ja som spala tak prvu noc doma a skoro som rano zomrela pritom vstavani do sedu !!!!! ale kamaratka mi pisala ze mam skor vydrzat par dni len v pololahu ci polosede nech to rano nieje taky šok a tak uz tretiu noc spim tak a rano to nieje take otrasne dnes vnoci som sa zosuchla nizsie ze som skoro uplne lezala ale rano to bolo fajn uz ziaden mega tlak len taky malinky a len do praveho prska to lave mam akosi v pohode :)))

Spekulantka19

Ahoj drobec,

ja som 11 dni po OP. A som riesila tu istu dilemu ako ty ;-)

Som vydata a s manzelom by sme chceli mat deti, ale nie teraz. ale asi tak za 3-4 roky. A som tiez rozmyslala ze co mam robit, mam 23, chcem si uzit prsia este za mlada, a zas som sa bala ze co po porode.... A bavila som sa o tom aj s doktorom, povedal mi ze ked si dam prsia tak 100 % nesmiem byt tehotna aspon rok, lebo to by tie prsia uplne znicilo. A 3-4 roky sa uz da, ale najlepsie je 5...

A som predsa isla na opku, a uz mam prsia)) a som tak happyyyy). Aby som sa ukludnila tak som sa rozhodla radsej pre mensiu velkost implosov, aby mi nezatazovali sval a kozu a aby som este mala "kapacitu" na kojenie. POznam zeny co kojili aj po silikonoch, a niektorym sa tie prsia dost posunuli dole, niektorym voobec..... Tak ze som prisla na to ze asi to je velmi individualne, a zalezi od viacerych faktorov ako elasticida koze, velkost a pevnosti svalu, a hmotnost implantatu.

TAk ze ked ches babo za 3-4 roky tak musis zvazit nakolko je to realne aj :-) aj ja som ked mala 20 tak som si hovorila neidem na opku lebo za 3 roky chcem deti))) a teraz este stale sa to posuva)

drobec5

baby

ste tu niektorá ktorá ste išli na opku a potom ste mali bábo?lebo ja mam ist na opku v januári a ešte nemám bábo a chcela by som ho tak za 3-4 roky tak či sa mi potom moc nezdeformujú prsia tak mám z toho teraz dilemu...
alebo tie čo ešte nemáte bábo a už máte po opke tak aký máte na to názor?
diky