Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mia_31

a baby nečakajte s tými opkami. ja mám 31, mám 1,5 roka starú dcérku, takže som čakala než som odrodila, odkojila atď. a teraz konečne idem na vec. ale ako píšete uvažujeme aj o druhom, takže to je začarovaný kruh a to by som fakt čakala do 40 tky, to som ochotná ísť tak akurát na výmenu :)

Daisynka

zuleko

to zmensenie mi nebude vobec vadit ja som neni narocne a uz tak som happy ze tam mam to co teraz ak sa to aj zmensi stale budem stastna ze tam je o minimalne tych 375 ml viac ako bolo :)))

Zuleko

Daisynka
Áno každému sa to vyvíja inak,zväčša v každom prípade tie prsia budú vyzerať krajšie tým že sa ,,usadia,, ale na druhej strane sa aj zvyknú zmenšiť.

Daisynka

zuleko

noo sak jasne s tym ratam aj ze sa scvrknuuu aj ze si sadnu ale ja to myslim tak ze uz teraz po op tesne to na pohlad vyzera fajn takze oskarediet snad neoskaredia a co kukam tak krasne vzdy tie prska sadnu potom takze ja sa tesim :) ale napr adka_22 mne sa jej prska zdali mensie ked mala tesne po op ako teraz a ona ich ma prekraasne :)

Zuleko

Daisynka
To sa ti prsia úplne ešte zmenia:-))Ja keď pozerám fotky tesne po opke a teraz tak je tak veľký rozdiel,o dosť sa zmenšia,usadia sa a budu vyzerať inak..aspoň v mojom prípade to tak bolo:-)

Daisynka

leus

Ja ich mam asi trochu menej opuchnute ako ty vies a ved to vidim ze maju pekne obrysi a oblepene ich mam vlastne jednou paskou zhora jednou zdola teda akoby zafixovane aj ze ten prechod je pekne urobeny velkost sedi nezdaju sa mi ani male ani velke ale take ako som chcela a ked odpuchne to co tam je predpokladam budu vyzerat este krajsie ako teraz mne sa proste pozdavju :) nemam ani ziadne modriny nic... a hlavne treba silno pozitivne mysliet dost to pomaha :)

leus

daisinka
ako to mozes uz teraz tak posudit, este ked su aj oblepene...ja vidim len opuchnute podliate prsia a lavy co neni polepeny tak z predu tak mi stoji dospicu a bradavka smeruje doboku...no ja teraz vobec neviem posudit ci su podla mojich predstav , ja ich musim vidiet v celku , uz odpuchnute ked budu, tak potom ja budem moct posudit ci sa mi pacia alebo nie...

Katka54

Mery NR

máš pravdu, keď som už toľko čakala, už teraz to nemá význam naháňať. Keď si predstavím, že som bola na prvej konzultácii cca pred 3 rokmi a vtedy som na opku nešla kvôli tomu, že som si myslela, že do roka zostanem tehotná, ale akosi sme to posúvali aj my a tie 3 roky ubehli ako voda..
Dnes mám 30 a už teraz naozaj plánujeme do max 2 rokov založiť si rodinu, takže už teda počkááááááám. :)
Jedine, že by sa mi doma zmenila situácia, kebyže nám to z rôznych dôvodov nevyjde byť s priateľom aj ďalej spolu, tak by som išla hneď aj "zajtra"..

Baby, ak máte tiež tú dilemu ako som mala kedysi ja (až doteraz :), ale máte v tom jasno, že rodinu min. 4 roky si rozširovať nebudete, tak by som do toho šla aj pred tehotenstvom..