Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

samantaaa

baby prosim vas odporucte mi nejku kliniku s ktorou ste boli spokojne
a kolko vas to vsetko stalo?
dakujem
uz som sa rozhodla tento rok ich chcem mat :)

Daisynka

leus

ja som si na spanie dala lebo ja strasne tazko zaspavam uz aj beztak takze mi to celkom pomohlo....a od bolesti som si tiez davala ale skor ten rozpustny panadol nech moju pecen nešlaktrafi az tolko.....

Daisynka

jankamichal
tak tak radsej nejako vydrzim spat par dni trosku vyssie ako rano prezivat take bolesti ani pre tie prsia to asi neni dobre ked odrazu sa ti vsetko natlakuje do nich.....ja som dostala neurol na noc aby sa mi lepsie zaspavalo supnem dve tablety a uz som ospala ze zaspim ani neviem:) a rano to je potom v pohode a tym padom aj cely den .....ked to pojde zacnem si pomaly prsia masirovat natieram si ich trosku heparolom tie casti kde sa da treba ich trochu rozpruuudit...a inak ty mas krasne prsia jankamichal:)

pupavicka7

ahojte dievcata :-) chcem sa opytat,ci tu ma niekto skusenosti s inplantatom pod zlazu,co som citala tak rekonvalescencia je kratsia,len neviem ako to potom vyzera ci to nieje vydiet.dakujem pekne :-)

jankamichal

daisynka,leus..o tom spani na skoro rovnom je to take vsetliajake..daisynka ma pravdu,vstavanie je naprd..mna museli dvihat stale..ale proste v noci som v polosede spala len v nemocnici potom mi to vadilo,ale bolel ma velmi chrbat vzdy rano..co som aj pred tym citala diskusie,tak pisali,ze lepsie je spat v tom polosede..ale tak to uz kazdy musi vediet ako je jemu lepsie..rana boli bolestive(chrbat),ale uz je to nastastie za mnou :D

jankamichal

leila888..ja som sa vedela hned ako som dosla domov od spodu osprchovat..ono je to take neprijemne...prve dva,tri dni a potom to bude len a len lepsie..o dva tyzdne (mozno aj o tyzden) prides na kontrolu s usmevom na perach a super pocitom,ze mas krasne prsia..ver mi, bude len a len lepsie :) vela stastia

lucia1985..neboj kazda jedna to zvladla a zvladnes to aj ty..ja si pamatam ako som si nadavala,ze naco som sa to ja zase dala..ale uz od tusim tretieho dna som si nedavala cez den nic proti bolesti len na noc preistotu,aby sa mi lepsie spalo..teraz sa mi to pise,ale ked som mala tie tahanice,tak som inak rozpravala :D ale ako som pisala vyssie,dva tri dni a potom bude len a len lepsie..hlavne sa treba riadit pokynmi lekarov a bude vsetko fajn..hlavu hore,netreba sa bat,ale mysliet na to,ake to bude potom krasne,drzim palce :)

leila888

ahojte baby.tak som uz doma,vcera ma operoval.dr.Pikula.dost ma to boli ale da sa to vydrzat.kedy ste sa vedeli osprchovat aspon od spodu.

Lucia1985

Ahojte babenky,
na druhy tyzden v stredu idem na augumentaciu do Brna k panovi dr. Herzanovi. Uz zacinam mat strach, predoperacne vysetrenia mam v poriadku a tesim sa az budem mat konecne po tom lebo to vraj strasne boli :(
Je to naozaj take hrozne?

Spekulantka19

drobec,

som bola v Bratislave, robil mna doktor Palencar. a som spokojna)

Mia31, som myslela presne takto, ze po prvom dietati prijde druhe, potom zase nieco..a potom mozno aj tretie, a nikdy cas na seba.... tak ze som si dala tie prsia teraz, mam 23, a v 33-35 pojdem na vymenu...lebo fakt takto cakat sa da do dochodku.....