Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drobec5

folk

ja mam ešte len pred sebou konzultaciu no bude mat robit bud dr.kačmár alebo dr.margo, no to ti verím že sa toho bojíš, ja sa tiež budem riadne bát, ale prežilo to veľa báb tak to prežijeme aj my neboj sa, len sa teraz moc nestresuj, lebo to bude horšie...
a akú veľkosť si ideš dávat?

folk

drobec5 a Ty ku komu ides? Mna budu robit v Poprade, ale Dr. je z Ke, dam vediet ako som to prezivala, ja som hrozny bojko, aj na cisarsky porod som sa velmi bala

drobec5

folk

nepoznám ho vôbec, ja idem do košic do chirmedu, no ale neboj isto to všetko dobre dopadne treba myslieť pozitívne, ja tiež dúfam že to dopadne podla mojich predstáv...ja mam opku koncom januára a tiež budem riadne z toho v strese, určite nebudem môcť pár dni pred opkou spávať ale čo človek neurobí pre krásu :)

folk

drobec5
ahoj, ano zajtra, ale ved nevadi, co tam po galerke, ale strach...Idem k Dr. Klukovi, nepoznas ho? Dufam, ze som sa rozhodla spravne...

drobec5

folk

ahoj, musis poslat barborke fotku svojich prs-bez hlavy a napísať jej tam svoj nick a ona ti pošle prihl.meno a heslo do galerky..
a to zajtra ideš na operáciu?
lebo ti to do zajtra nestihne poslat...

drobec5

daisynka

chcem sa spýtat kolko merias a vazis?ked si si dala 375ml?
lebo ja mam 164cm a vážim 48 kg a chcela by som anatom.imploše 350ml tak či to nebude na mna malé ked mi to všetko po opke odpuchne aby som potom nelutovala že som si mohla dat inu velkost, ja by som chcela také plnšie trojky

mia_31

leluska aj ja som tu nová a tiež idem k červeňovi ale mám vybavený termín trochu skôr na január a teraz idem na konzultáciu.
ostal mi termín konzultácie na február, ktorý som ešte nezrušila a môžem ponúknuť ale to ti asi velmi nepomože :(

jankamichal

leluska69..skus www.essurclinic.sk
mna operoval doktor ocenas..vsak ak mas pristup do galerky,tak si kukni ako ma ktora zienka urobene prsia a rozhodni sa, ktora praca sa ti paci..pri kazdej fotke su napisane velkosti implantatov,kto bol operater, a ine podrobnosti..tak mozno tam najdes inspiraciu..:)

samantaaa..taktiez si kukni tento link,neviem odkial si..vsak tiez posli fotky barborke a kukni v galerke..vlastne tebe by som napisala to iste co vyssie,tak precitaj :)

leluska69

Ahojte baby
som tu nova len par dni stranku mi odporucila barborka vazne super ze mozete poradit tie co uz mate PO :)ja mam konzultaciu v BB pan Dr.Cerven ale az na marec :( tak by som sa chcela opytat ci mi neporadite dobreho doktora ktoremu sa zverit do ruk ked nechcem cakat ale chcem peknu pracu :)dakujem