Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

samantaaa
svoju fotku prs bez hlavy posli na baskabahnova@centrum.sk napis aj svoj nick aby vedela o koho ide. ona ti posle instrukcie ako dalej

Daisynka

drobec5

Ahoj ja meriam 170 a vazim tak 48-49 neviem presne teraz :) a myslim ze ak sa na to citis chod aj do viac ako 375 ale tak zas uvidis ako doktor ten sa rozumie najviac a poradi ti najlepsie. Ja som zatial spokojna trosku mi este odpuchnu a kusok sa zmensia ale mne to neva :)

Bianca1236

jajka555
ahoj :) ja az buduci tyzden pojdem asi. este tam zavolam. nechce sa mi vobec tento tyzden nikam :D v pondelok a utorok som bola cvicit, zvlastne bolo vcera na beziacom pase ma uz po dvoch minutach behu rozboleli prsia. no nebola to bolest, ako to opisat...zalialo ich teplo a bolo to vrcholne neprijemne, tak som spomalila a po 10min to preslo. pritom uz pred tyzdnom som bezala na pase 10min a bolo to v pohode. nechapem, ale nebudem to silit. zatial teda cvicim so zatazou na nohy vacsou ked uz nemozem nadskakovat :D ani neviem ci sa tym mam pochvalit doktorke, asi mi vynada ze som mala este oddychovat :D ale ked ja sa citim super po cviceni, je to moja droga :)))
daj potom vediet ako to slo na kontrole u teba, myslim ze doktor moze byt spokojny so svojou pracou ;)

samantaaa

jankamichal
dakujem a prosim ta na aky kontakt mam barborke napist aby si ma pridala do galerie
je to na pokeci????

nela311

baby

ahojte, prosím vás je tu nejaká baba, ktorá má už po opke a má podobné miery ako ja (165cm, 48 kg, cez prsia 80cm)
chcela by som či by ste mi neposlali vaše fotky, aby som si urobila akú takú prestavu o veľkosti, ja by som chcela anatomické implantáty minimálne 350 ml tak by som chcela vidieť ako to bude vyzerať, kedže som dosť nízka...
dakujem
ak by bola niektorá z vás ochotná mi to poslat tak môj mail je nela311@azet.sk
dakujem

mia_31

drobec aj ja mám opku koncom januára aspoň možem s niekým, s podobným termínom konzultovať :)
leluska, večer ti pošlem mail, teraz nestíham, idem s malou lekárke.

folk

drobec5
mam jeden prsnik mensi ako druhy, lebo som uz kojila synceka, takze mensia bude 320 a vacsia 290. Nechcem, aby to vyzeralo vulgarne, ale chcem mat zvodne prsia, takto som to vysvetlila Dr.a on mi to tak navrhol. Nechala som to na neho, tak dufam, ze to bude ok.Este som mu vcera volala ci to nebude male, ale vravel, ze urcite nie... Zajtra o 13.30, pomodli sa za mna :-)