Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Vladka,neboj sa,bude to len lepsie,mne sa to uz pekne zacelilo,vyhladilo asi tam nebude po zakroku ako stopa. Jedno je pekne,druhe ide doboku.:-(
Aj ked to nieje tak vyvysene ako som chcela,ale aspon dole to mam zarovno,nieje tam oblucik.potom poslem foto.

adelaide

ahojte-...no ja po 100 rokoch nakukam..
vidim ze Leus uz to mas za sebou?? Fiiiiha ! Gratulujem, u koho si bola?
Ja som baby uz 10 mesiacov po, a teda ani neviem ze som bola, a moje 400ml su take akurat ba priam male...Cize nebojte sa...stale sa to tu opakuje a je to tak.
Barborka ahoj..vidim ze stale tu si, pjekneeee :o))Aspon niekto je verny :O)

Daisynka

leus

Ozaj tebe co robili na kontrole po tyzdni ?? ja idem zajtra daju mi zase tie lepiace pasky ? lebo ma to uz priiišerny svrbiiii :(

leus

BABY DNES SOM SI OBLIEKLA PRILIEHAVY ROLAK A Z PROFILU TIE PRSIA SU TAKE BOMBY BOZE !!!!DUFAM ZE NEOSTANU TAKE A TROCHA SPLASNU ,LEBO NA MNE KRICIA :p

Bianca1236

vladka19 jaj az tak? ze vymenit? to snad nie. myslis ze kvalita implosa za to moze? hm no kazdopadne mudrejsia budes az v den D, jaj dufam ze ti to budu moct spravit nejak jednoducho a trvacne. tiez by ma zaujimalo ako to bodynke robili, vyzera to nejak laparoskopicky ci ako ze to spravili. ako slepak ked sa vybera ze len stich stich a prisili jej sval pevnejsie alebo ako. ja sa budem urcite informovat u svojej doktorky ako by postupovala keby mi nastal pokles alebo nieco ine sa stalo..

Bianca1236

vladka19 chapem mas to tazke, ked sa vsetko dozvies az v den reopky :( skus tam este zavolat a popytat sa, aj ked to nie je ako nazivo vysvetlenie na konzultacii, aspon nech ti povedia ake byvaju situacie a moznosti u nich bezne. mozno ta to trochu ukludni. bodynke to tiez dvihali teraz zaujimavo, iba tie dve ranky tam ma. vyzera to akoby zopli sval sponkou alebo ako to opisat. aj u teba tak mozno budu postupovat, ved este im povies ze chces aj pokozku napnut ze sa ti zda uvolnena. neboj dopadne to dobre. a snad uz budes mat nadlho pokoj od prs :) drzim palce

Bianca1236

vladka19 neboj urcite to dopadne dobre, nebudu ti robit nic co nepomoze tvojej situacii. ved su profesionali. len si opakuj ze odides odtial krajsia :) uz si zvladla tak vela toto uz das :)