Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

leus
aj ja som mala pocit,že sú po opke veľké. Ale teraz naozaj nie sú také bomby. Možno to len tak vyzerá na fotkách.,Určite sú akurát k mojej postave,zvlášť ked si to doteraz nevšimli moji rodičia. A to aj ja mám chtíča,ako veľa dievčat tu na fore,že by som teraz chcela väčšie. Nejdem však vymýšľať,som rada,že už sú pevné,čo som chcela.

rita149

ahojte, 5.12 idem na opku do BB. (Mudr.Červen) ide niekto na tento termín? a ešte sa chcem opytať tých čo máte po, čo hovoríte na narkozu, ake to bolo ked ste zaspavali a zobudili sa. Ja sa hrozne bojím, bolesti po opke ani nie, len tej narkozy, že sa už nepreberiem.Čítala som že po prebudeni boli hrdlo a niekto aj vracia?

Nela111

Adelaide
Ahoooj..ake mile, ze tu fakt po 100 rokoch, hihi, prispevok od teba! :)

Inak ako vas citam, ostatne baby, to ked mate pri vyske 170 cm a vahe IBA 50 kg, az 350-400 ml implantaty, tak to ja pri tej vyske a vahe o desat kil viac, to som zvedava co by mi doki navrhol...

Vladka19
Drzim palce! Daj potom vediet co a ako, ked budes po.

leus

adelaide
dakujem, nakoniec v tom chirmede :)
daisynka
nastastie ja s tymi lepukoplastmi problemy nemam, nic ma nesvrbi , urobia ti prevaz, vymenia ti za nove a musis s nimi vydrzat pekne az do vybratia stehov, ja som rada ze ich mam , aspon mam istotu citim sa s nimi bezpecnejsie :))

pupavicka7

adelaide
ahoj ja este len pojdem na opku ale mam prozbu,ci take 2 mesiace po opke uz je vsetko na 100% vporiadku lebo ja mam dost fizicky narocnu pracu a musim byt tam na 100 %vporiadku.ako to bolo u teba ?ak mozes porad,Dakujem :-)ako je to vlastne s tym pooperacnym stavom??ja rozmyslam ze si to dam pod zlazu nie pod sval.:-)