Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pupavicka7

zajacik_006
mam len konzultacku na 7.12 som momentalne v nemecku,neviem ako to tu je ,ale uz som bola asi pred 1,5 rokom na slovensku v Ke,a vtedy mi navrhol dr.450ml mam 175 a 65kg zdalo sa mi to vela ale co tu citam tak asi normalne k mojej postave mam dost siroky hrudnik asi 80cm vravel ze aj z koze musi trochu zobrat vlastne okolo dvorca tak neviem ,co mi tu povie dr.a hlavne aj cenu,lebo na Sk nemozem ist je to dost daleko aj kontroly a tak :-)no som uz po 40-tke tak dufam ze to zvladnem :-)

pupavicka7

zajacik_006
mozem sa opytat ,ze aky je to pocit ked mas tam ten silikon hned po opke,citit to ako nieco cudzie?a po akom case je ti to vlastne v tele ?

pupavicka7

zajacik_006
dakujem pekne za odpoved,tak to mas pravdu s tym zrkadlom :-),to je asi ako s porodom ,neskutocna bolest mozno aj este po porode aspon umna,ale ked vydis to krasne babo co si porodila tak si povies ,ze stalo to zato :-) neviem ,ci je to dobre prirovnanie ale tak ma to napadlo:-):-)

zajacik_006

pupavicka
to vieš,že bolesť tam bola. Mne po prebudení sedeli na prsiach slony:-),bolesť som čakala väčšiu a tá sa dala zvládnuť. A postupne začalo aj pobolievať,záležalo pri akých pohyboch. Hlavne tie rána,ked chceš vstať z postele. Ale postupne všetko zo dňa na deň sa bude zlepšovať. Teraz vám aj tak trocha závidím,čo sa chystáte na opku,úžasny pocit,zobudiť sa s novými prsiami. A ked budeš doma,Tvoj najmilši kamarát bude ZRKADLO,ktoré nikdy len tak neobídeš. Budeš na ňom nalepená a obzerať tú nádheru. Teš sa,nemaj strach,všetko bude super a tá bolesť za výsledok stojí.

pupavicka7

zajacik_006
dakujem pekne za radu,dufam ze to zvladnem :-)mam pri sebe muza a ten ma v tom podporuje no a bude musiet aj pomahat:-)uz sa tesi :-),tak gratulujem musi to byt super pocit,a po roku zabudnes aj na bolesti :-)A ako si na tom bola po operacii,dalo sa to vydrzat??dakujem za odpoved :-)

ingrid 05

ciciky

... mám na teba otázku :) ty si bola na opke v LV a chcem sa opýtať,či ti dali tie implantáty za 3128 €, lebo mne doktor navrhol práve tieto... ale myslím, že jankamichal spomínala, že máš tie... ale radšej sa opýtam :) a ako sa cítiš?

momcek

Ahoj rita149. Som po opke 2tyzdne. Aj ja som mala strach z narkozi ale nie je sa coho bat, ani neviem, kedy a ako som zaspala, sostala som to rovno do zili a potom si len pamatam, ako som sa prebrala :) Vobec mi nebolo zle po prebrati. Citila som sa akurat trochu malatne, ale potom som este zaspala a uz bolo super. A nakoniec, som sa utesovala tym, ze ved ked sa nahodou nepreberiem, aj tak mi to uz bude jedno :D

zajacik_006

pupavicka7
ak môžem odpoviem Ti namiesto Adelaide. Po dvoch mesiacoch už budeš môcť robiť úplne všetko. Som už rok po operácií a to bola aj prvá otázka na lekára,kedže mám takú prácu,že musím stále cvičiť. Najhoršie to bolo,ked mi lekár zakázal športové aktivity na 2mesiace. Preto som aj išla na opku v novembri,aby sa do toho zarátali aj sviatky a po nich som mohla fungovať,tak ako sa patrí. A všetko som začala pomaličky,postupne. Najprv nohy až som mohla zapojiť celé telo. Skoro nikto si ani nevie uvedomiť,ako často a pri akých všetkých možných činnostiach použivame prsné svaly.